Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THROW BACK 5 YEARS AGO

Kan ni tänka er så mycket som hänt i våra liv senaste fem åren? Här nedan är en bild jag fick upp på facebook idag där det står ”Memories, 5 years ago” och jag kunde inte låta bli att spara ner den.

Här nedan är jag 22, jobbade på Style By Tyra i Stockholm. Det var en webshop som drevs utav bloggerskan Tyra Sjöstedt. Under tiden jag jobbade hos henne och John, som också var ägare (och nu min mentor) så lärde jag mig så himla mycket. Det är tack vare min tid hos Style By Tyra som jag har ett eget klädmärke nu och att min blogg ens växte sig hit.

Jag började med att packa ordrar, sköta kundtjänst, medan bolaget växte fick vi som varit där ett tag utvecklas och blev inkastade i något nytt så från att packa ordrar och sköta mail började jag plötsligt modella för hemsidan, jag blev Style By Tyras ansikte utåt och jag hade aldrig planerat att att modella. Jag skötte sedan marknadsföring, gjorde alla pressutskick, hjälpte till att styra ett stort event, fick börja jobba med hemsidan och sköta produktuppläggningar och det sista jag gjorde där var att sköta butiken dom öppnade.

Så himla rolig tid hade vi och det är verkligen så lärorikt. Jag blev verkligen inkastad i något jag aldrig hade tänkt jobba med innan men som kom att bli min stora dröm sedan, att också driva webshop och designa kläder. 

throwback

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind