Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY – TRYING TWO NEW PRODUCTS

Jag älskar skönhetsprodukter och J avskyr när jag ska in på Sephora, det tar alltid sån tid. Jag kommer jag alltid ut med något mer än det jag tänkt att köpa på Sephora och det är kösystemets fel haha. När man köar där så finns det massa produkter i miniformat hela vägen fram till kassan så att jag står alltid och kikar och pillar på allt där. Det är ingenting som är dyrt eftersom det är så små förpackningar av allt så jag lyckas alltid plocka på mig en del där.

Igår köpte jag i allafall min favorit foundation från Bare Minerals, jag har aldrig använt flytande foundation tidigare men efter att då ha köpt ett litet prov av denna (i kassakön) så gillade jag den. Denna foundation är supertunn, silkeslen foundation som mjukgör och jämnar ut hyn. Denna är alltså inget för dig som vill ha en heltäckande och lite tjockare. Jag har färgen ”Bare Natural”

Jag ska även ge YSL’s världskända concealer en chans. Denna ogillade jag tidigare men då använde jag den som en vanlig concealer, under min foundation. Nu när min kompis Sofia var här lånade jag hennes och då berättade hon att hon använde den i princip sist, att hon först använde sin vanliga concealer sedan foundation och puder och så hade hon denna efter så att den mer är som en highlighter. Jag provade det och tyckte det var så fint så nu ska jag testa den. Jag kommer testa den i färgen ”2.0”

Och så slutligen så fick jag med mig en sådan där minivariant av någon ögonskugga med mig.  Jag passar bäst i skuggor som skimrar mycket och går mot brun/grå/lila. Det låter kanske konstigt men det lärde jag mig efter att jag var modell för Feminint. Se bild HÄR för att se vilka toner jag menar.

Så, det var lite beauty talk det. Nu ska jag fortsätta förbereda inför när vi får gäster! <3

iphone3 (1 av 1)iphone5 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind