Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINI UPDATE

Med en ny intern anställd och en massa annat att göra har jag haft full rulle so far den här veckan, har ett event i Sverige på fredag och en massa annat jobb så det är många trådar att hålla i. Nu har jag precis kopplat av hjärnan i en timme, jag har varit på Barre-klass så nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig och åka in till stan för en lunch med några kompisar!

Efter det måste jag hem och jobba av lite annat och försöka dra en storstädning här, tvätta i ordning sängkläder, dammsuga och fixa. I morgon kommer Simone hit <3 Hur kul blir det?! Åh, längtar. Vi har massa planer. Hon är här tors-mån så vi vill ju ta vara på tiden! Det är ju även Halloween som ni vet så på söndag ska hon med oss på året Halloweenfest med laget, ska bli sjukt kul. Jag och J köpte kostymer i förrgår i ren desperation, det var så utplockat och det vi ville matcha fanns inte.

Nu måste jag verkligen duscha och fixa i ordning mig, idag är det kallt här i NY så nu åker den gröna pälsen på, som jag längtat. Men solen skiner <3 Vill bara inte utesluta er helt men vi hörs lite senare med uppdateringar och bilder.

Stor kram till er alla <3

blackwhite1 (1 av 1) blackwhite (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag är så sugen på att köpa din gröna pälsjacka men är osäker på stl. Är en xs egentligen men känner att jag kanske vill ha jackan i en lite större storlek. Hur är jackan i stl och villen stl har du? Tycker den sitter väldigt bra på dig 🙂

  Erika 2016-10-27 11:57:55
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Jag har XS och bär alltid det 🙂 Men kör på en S om du vill kunna ha den lite större, den kommer också passa! Kram

   Sanne Alexandra 2016-10-27 15:14:42
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!