Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BARRE CLASSES – RESULT AFTER 1,5 MONTH

Nu har jag kört Barre 3-4 gånger i veckan sedan jag kom hit vilket är ungefär 1,5 månad sedan.

Det är helt galet men när jag kom hem från första passet här så sa jag till Jacob ”Det var det jobbigaste jag gjort! Herregud, mina ben har aldrig skakat så mycket” Konstigt nog skakar dom faktiskt fortfarande VARJE gång, utan några undantag, det är sådan typisk mjölksyraträning.

Men nu, 1,5 månad senare och efter att jag haft några dagars break så var passet så himla mycket enklare. Tränaren delar in oss i ”level 1, 2 och 3” och jag hakar alltid på level 3 nu. Vi stod i plankan i över 4 minuter idag och nu funkar det, det går liksom, det är hanterbart. Helt otroligt skön känsla!

Jag känner mig för andra gången sedan jag slutade med dansen på riktigt (vilket är 6 år sedan) stark på riktigt igen. Senast jag gjorde det var i Juni när jag körde Megaformer mycket och nu igen, under dessa åren har jag varit en sådan periodare och aldrig riktigt kommit in i det men nu känner jag mig faktiskt stark. Så glad för det!! Jag har tränat en del men inte så som jag gjort senaste året.

Det handlar ju för dom flesta om att hitta sin grej.  För mig är det så i allfall. Jag går inte till gymmet, det bara är så, jag gjorde det ett par enstaka gånger förra året, vi hade gym i vår byggnad och jag skämdes över att jag inte tränade där men till slut insåg jag att jag behöver ta klasser av någon, jag behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra haha. Jag fuskar ju på gymmet! Jag är ingen gym-tjej, jag har förstått det nu, end of story. Så nu när vi flyttade in där vi bor nu så insåg jag att även fast vi har gym här så behöver jag ett ställe att gå till och det funkade ju. Jag älskar Barre, det är min grej. Balett till housemusik, bland det bästa jag gjort!!

Puss.

Här nedan är jag när jag var dansare i Julien Dauphin’s magishow, 2008?

 sannealexandra-507-5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind