Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT JEANS SUIT

Hörre ni, redan för ett år sedan ville jag designa en snygg jeanskostym.

En kostym man kan bära både till möten utan att känna sig för mycket, en kostym man vill bära till en festlig middag utan att känna sig för proper. I och med att den är i jeansmaterial så känns den lite mer casual än om den hade varit svart och i något fint följsamt material vilket gör att den blir enklare att bära till olika sorters tillfällen.

Jag tycker att en snygg jeanskostym har saknats på marknaden! Jag kommer rocka den här kostymen hur mycket som helst och ni ska se hur snygga byxorna är utan kavajen också, jag har gjort fickor baktill också, jag tycker dom blev bättre bak till då. Jag kommer använda byxan ihop med andra toppar så som tishor, stickade tröjor, toppar, allt möjligt. Och kavajen? Jag kommer använda den som jacka men även som i inlägget HÄR, till andra typer av byxor.

Detta är en riktig pangkostym som jag hoppas kommer sälja som smör. Jag vill se alla era snygga kvinnor där ute i denna kostymen. Sådan power! Jag vill att du drar på dig denna när du ska signa det där viktiga avtalet, när du ska sälja in något i ditt jobb, när du ska på dejt, när du ska på en pangmiddag eller bara när du ska ner på stan för en lunch och vill vara lite extra snygg. When ever, oavsett tillfälle kommer du vara så snygg! Den är ju helt fantastisk för figuren.

Kostymen kommer upp på shopen nästa vecka. Jag ska bära min nästa gång jag ska ut och äta middag, i helgen vankas det Halloween så då blir det inte såhär classy hehe. Puss!

jeanscostume9 (12 av 21)
jeanscostume (2 av 21)jeanscostume (3 av 21)jeanscostume (4 av 21)jeanscostume9 (8 av 21) jeanscostume7 (17 av 21) jeanscostume9 (9 av 21)jeanscostume9 (14 av 21)jeanscostume13 (1 av 1) jeanscostume10 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • alltså du är så himla fin människa. saknar dig! <3

  frida 2016-10-27 15:25:53
  Svara
 • Hej, vad ska du vara på Halloween?? 😀 behöver hjälp!!!! och skitsnygg dress!!

  lisa 2016-10-26 13:28:36
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Harley Quinn 🙂 denna sidan är bra; http://www.halloweenexpress.com/
   det här är en favorit; http://www.halloweenexpress.com/womens-ninja-costume-p-25897.html
   kram!!

   Sanne Alexandra 2016-10-26 16:59:19
   Svara
 • Vad kommer byxorna kosta? Är de i stretch? Om man är en 27’a i jeans egentligen vilken storlek bör man ta då?
  Vill verkligen köpa dessa byxor GAH! Så snälla svara!! Jag är förövrigt 180cm, kommer byxorna vara för korta på mig?

  TACK OCH KRAM OCH WOW!

  Sanna 2016-10-25 16:36:22
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Och ja, stretch 🙂

   Sanne Alexandra 2016-10-25 16:44:04
   Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Heej 🙂 Nej dom är superlånga så jag måste ju ha 10 cm klackar minst så de kommer funka. Tror du kommer behöva en storlek 34 eller 36, jag har 32 på mina byxor och jag är annars en 25a! Kram kram!!!

   Sanne Alexandra 2016-10-25 16:43:48
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson