NEW MONDAY, NEW WEEK, NEW GOALS

En acaibowloch min fuskpäls känns som två bra redskap till denna ganska grå och trötta måndagen. Jag har jobbat sedan 7 i morse då min praktikant i Göteborg körde sin första dag på Nakd-kontoret. Jag ska avsluta när som helst nu och fixa till mig och åka in med J till stan och strosa lite. Jag behöver komma ut, jag har varit nedgrävd i jobb på sistone. Ska bli skönt med frisk luft, få umgås med honom, koppla bort jobb och bara suga in NY! 

När jag känner mig såhär grötig i huvudet, en sådan där typiskt måndagskänsla när jag ser allt jag behöver göra under veckan så brukar jag försöka att stänga ner datorn efter en viss bestämd tid. Försöka i alla fall, hade inte J frågat om vi skulle åka in till stan idag, hade jag suttit med jobb till sen kväll. Det är ju så lätt hänt när jag kan göra allting från datorn, en never ending story.. Men nu ska jag trotsa, jag ska duscha, klä på mig, koppla bort alla måsten denna veckan och umgås som en normal människa. Ibland är det påfrestande att vara sitt eget ansikte utåt, om inte saker sköts, hamnar det på mig. Jag är ju hela mitt varumärke! I perioder där allt flyter på är det jättekul men i mer stressiga perioder blir det påfrestande. Men det finns alltid fördelar och nackdelar med alla jobb, det är så många fler fördelar med mitt jobb så jag påminns alltid om hur glad jag är över det trots den inre stressen ibland <3

Puss på er. Nu åker fuskpälsen på, ni shoppar den HÄR.  Visst matchar den min höstbukett fint?

furry1 (1 av 1) furry (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tips på halloween utklädnad till 21 årig tjej tack!

    Ronja 2016-10-25 12:00:01
    Svara
    • Svar på Ronjas kommentar.

      Heej! Jag vet inte vad du tänkt riktigt men du skulle kunna vara lite allt möjligt 🙂 Harley Quinn, Black Swan, En indian, Hippie, ett skelett 🙂 finns så mycket!! vad hade du tänkt ungefär? kram!

      Sanne Alexandra 2016-10-25 16:44:48
      Svara
  • Pälsen ser helt magiskt fin ut!!
    Måste bara fråga, har du något youtube tips för en som är HELT grön på yoga? Minns att du länkade ett eller flera bra tips way back men lyckas inte hitta det.

    Ha en fin dag!

    Louise 2016-10-24 21:26:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!