Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PINK OBSESSION

Jag har fastnat för rosa, mitt öga dras till allt som är rosa och jag vet inte vad det kom ifrån riktigt för jag har aldrig tidigare varit särskilt förtjust i det. Jag har köpt hem en megastor stickad filt i en dov rosa färg som jag sitter inlindad i varje kväll, älskar den. Jag får ett så skönt lugn av den färgen! Jag funderar nu på någon skön tavla hit hem över soffan. Jag skulle vilja slå till på denna från Yellowkorner. Drömmig!

Annars då? Jag sitter faktiskt i detta nu med filten runt mina ben och datorn på magen. Jag ska borsta håret och gå till ett café här i Hoboken och sätta mig och skriva rent min presentation till ikväll jag ska hålla och så ska jag ringa till en fotograf inför ett event jag ska ha nästa fredag samt ringa och intervjua några eventuella praktikanter. Idag är en bra dag! Jag känner det. Igår var en mycket sämre, jag vet inte vad det var men jag var bara känslig och hade nog behövt umgåtts med någon mer än mig själv. Jag sätter så hög press på mig själv ibland att jag inte vet var jag ska ta vägen och är lite elak mot mig själv vissa dagar. Men, jag är ju medveten om det och försöker tillåta mig att ta det lite lugnt och inte bli stressad av just… lugnet. Det är okej ”att göra ingenting” och försöka lyssna lite inåt.

Nu ska jag springa! Vi hörs senare <3

pinkthink7 pinkthink5 pinkthink4 pinkthink3 thinkpink2 thinkpink1 pinkthink

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson