Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY NEIGHBORHOOD

Jag har kommit in bra här i området och tycker Hoboken är så bra!! Hoboken är bäst. J har ju bott här förut så han känner sig hemma. Alltid när vi åker förbi den byggnaden J bodde i förra året så får jag flashbacks på när han följde mig ner till min taxi och såg till att jag kom hem ordentligt ”Make sure this little girl here get’s home safe ok?” Han är en sån gentleman och jag blir verkligen påmind varje dag! Också varje gång när vi åker förbi en restaurang här så tänker jag på hur J berättade att det var där han satt när han skrev ett långt sms till mig om hur han ångrar att han lät mig gå för många många år sedan. Vi har redan massa mysiga minnen och speciella platser här <3

Vi har även hittat vår lilla kaffeshop, matbutik, favorit restauranger, brunchställen och promenadstråk. Jag skulle kunna bo i Hoboken för alltid alltså.. I alla fall som nu, halva året.

Nu idag gick jag och tog en ensamlunch på Anthony Davis. Mitt favoritlunch & brunchställe här. Första gången jag var där var när en fru i laget förra året precis när jag kom hade babyshower och jag fastnade direkt för både området och restaurangen. Så bra vibe!

Idag slog jag mig ner vid fönstret och åt en kale ceasar sallad med tryffel, ägg, prosciutto och kyckling. Så god! Jag satt och tittade på folk från fönstret, mammor som kom med barnvagnar, inne på restaurangen satt två mammor och deras döttrar och brunchade varav en hade sin lilla bebis med sig som mormorn gick och bar runt på. Det är så otroligt mycket kids i det här området och det är väldigt barnvänligt. Hoppas vi bor kvar här när vi får knodd, så jag kan gå med vagnen längs floden på morgonen och ta med vår kid på Barre på morgonen. Där jag går har alltid mammorna med sig kidsen så passar en tjej barnen utanför. Praktiskt!

Fina fina område. Om vi inte blir kvar här nästa år så kommer jag alltid vara så glad över den här tiden. Mysiga område <3 Gillar ni förresten lite mer sådana här personliga inlägg eller är det trist att läsa om?

IMG_0516IMG_0042 IMG_0046 IMG_0050 IMG_0052 IMG_0063 IMG_0068 (1) IMG_0158 (1) IMG_0696 IMG_0747

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hittade din blogg nyligen, skön blogg med snygga outfits. Jag bor också i Hoboken o håller med jättemysigt ställe, o nära till nyc vilket inte gör det mindre bra ??

  Alexandra 2016-10-22 18:49:23
  Svara
 • Älskar när det är lite personligt!!! ?? ha en toppen helg!!

  Amanda 2016-10-22 11:09:41
  Svara
 • ÄLSKAR att få ta del av personliga tankar också, även om mode är sådant är roligt!
  Du lever ett drömliv i mångas ögon och många av oss har även följt din resa från tiden du var i Los Angeles första gången och då blir det speciellt att få ta del av det nu tar dig an nu, vilket är giftemål och att du äntligen känner att du hittat rätt!
  Du inspirerar med dina inlägg om affärer och mode, men det är de personliga inläggen som ger mer kvalité på bloggen tycker jag! Man får se båda delarna av dig och det gör det intressant att fortsätta läsa 🙂
  Njut av Hoboken, underbart ställe!
  Kram

  Jessica 2016-10-21 11:28:23
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Ja vad roligt!! =) Tack för dina fina ord! Kul att du gillar dom mer personliga inläggen, mitt liv handlar ju långt ifrån ”bara” om kläder och skönhet. KRAM! Trevlig helg

   Sanne Alexandra 2016-10-21 16:31:41
   Svara
 • Älskar detta! 🙂 Så mysigt och roligt att höra om ditt liv där borta! DRÖMMEN att få/ta chansen att bo i New York! Får hoppas min kille tar sig ända till NHL eller AHL med sitt hockeydömande så kanske det blir samma för oss en dag, haha 🙂 Kram!

  Sara 2016-10-21 09:13:57
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men tack för den fina kommentaren! Jaa jag håller tummarna, kriga på och peppa honom 🙂 KRAM! trevlig helg!

   Sanne Alexandra 2016-10-21 16:31:02
   Svara
 • Hoboken är toppen!

  Martin från Trelleborg 2016-10-20 22:44:32
  Svara
 • Jag verkligen dessa sorts inlägg 🙂 kram

  Viktoria 2016-10-20 22:28:27
  Svara
 • Älskar när det är lite personligt, fortsätt gärna med det! Det låter urmysigt i Hoboken och det livet ni har tillsammans där 🙂 Ta hand om dig, kram!

  Cissi 2016-10-20 21:57:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson