Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPAGHETTI SQUASH WITH

Middagstips! Spaghetti squash med italiensk korv, kale & pinjenötter.

Har ni provat spaghetti squash någongång? Jag blev introducerad till det förra året när jag umgicks med en flickvän till en i J’s lag som jobbade som modell, hon var expert på nyttig mat. Detta åt hon istället för pasta! Det är SÅ gott och så enkelt att laga.

Jag var chockad när jag första gången delade den här stora squashen på mitten och la in i ugnen och när den kom ut skrapade jag i den här squashen med gaffeln och då blir det som spaghetti? Helt overkligt för mig första gången. Ni kan se ett klipp från youtube HÄR för att förstå!

Så, nu här om dagen snubblade jag över ett recept jag tyckte lät så himla gott så jag fick lov att prova och wow, vilken pangmiddag! Både jag och J ljublade. Detta kommer vi göra igen! Vi köpte istället för italiensk kycklingkorv körde vi något italiensk god salsiccia.

Så självklart vill jag dela med mig av detta till er. Smaklig spis!

HÄR hittar ni receptet och nedan ser ni bilder från middagen. Yum!

squash (1 av 1) squash1 (1 av 1)
squash2 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mums!
    http://josefinmolander.com

    Josefin M 2016-10-19 23:40:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind