THIS SUNDAY WAS JUST….. <3

Den här söndagen var bara FÖR bra! Jag blir varm i kroppen av att tänka på det. 22 grader och sol, J hemma igen efter en roadtrip och så tjejerna kvar i stan så vi fick umgås allihopa!

Vi brunchade på Maison Kayser, sent, vi kom dit vid 13.30 säkert. Så skönt att sova ut och ta det lugnt! Alltså om ni går dit, deras choklad och mandel croissant är obeskrivligt god. Jag ropar också alltid in en macka med äggröra med tryffel, sparris och gratinerad ost på. Den är också magisk! Vi brunchade i flera timmar innan vi strosade runt från West Village till Soho, vi bara njöt av värmen och lugnet och hade ingen speciell plan..

Vi promenerade sedan från Soho ner till Hudson Floden och strosade vid vattnet då vi ändå skulle ta färjan hem. Det var fullt av New Yorkers som var ute och njöt av denna fina söndag. Vi såg folk som var ute och sprang, rastade sin hundar, satt och drack vin, hade dejter i gräset, några åt picknick med sina familjer, mammor och pappor var ute med sina barnvagnar och så folk som oss – som bara var ute och strosade helt spontant. Vi gick sedan uppåt mot färjan och åkte över till oss. Vi hann precis med vår båt som vi ville med och det var när solen gick ner, ser ni så vackert? Solnedgångarna här är så fina. Det är så vackert när solen går ner på Jersey sidan och reflekterar mot Manhattan <3

Vi avslutade vår pang-helg med texmex här i Hoboken och sedan skjutsade vi tjejerna till flygplatsen och kramades hejdå. Åh, denna dagen kommer jag minnas lääänge.

maison (1 av 1) maison1 (1 av 1) maison2 (1 av 1) maison8 (1 av 1) maison10 (1 av 1) maison12 (1 av 1) maison13 (1 av 1) maison14 (1 av 1) maison15 (1 av 1) maison16 (1 av 1) maison17 (1 av 1) maison18 (1 av 1) maison19 (1 av 1) maison20 (1 av 1) maison22 (1 av 1) maison23 (1 av 1) maison24 (1 av 1) maison26 (1 av 1) maison27 (1 av 1) maison28 (1 av 1) maison29 (1 av 1) maison30 (1 av 1) maison31 (1 av 1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!