IN HIS SWEATER

I söndags plockade jag ur J’s tröja ur min garderob, han missade det men jag tyckte den passade bättre där =)

Så min söndagsoutfit; J’s tröja, Jeans Rag & Bone (all time faves) Boots Anine Bing, Väska Gucci, Sunnies Rayban.

// Tisdag och jag har en hel del att göra! Jag håller på med lite allt möjligt just nu, skulle behöva strukturera upp lite. Ni vet när man gör todolists och så gör man det som man känner mest för och låter resten vara? Typ så. Jag måste göra om mina tre listor, jag har en Sanne Privat, en SanneAlexandra Blogg och en SanneAlexandraShop och det är lite att dona med denna veckan.

Nu ska jag lägga på ett race för ikväll är det första hemmamatchen!! Så kul! Jag ska göra i ordning i köket och koka kaffe till mig och J nu, han tar en match-nap nu men vet att han kommer vilja ha en snabb kaffe innan han går. Han ska tydligen åka lite tidigare idag också då dom har något röda mattan event så jag måste springa! Jag brukar alltid passa på att blogga medan han sover i 2 timmar men idag blir napen kortare. PUSS! Nu hejar vi på Devils!!! =)

maison3 (1 av 1) maison4 (1 av 1) maison5 (1 av 1) maison6 (1 av 1) maison7 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såg att det blev vinst i hemmapremiären! Skoj!
    Min kille är hockeydomare och ska åka till NY i januari med tre domarkollegor och titta på hockey! Egentligen håller han på Rangers, men dom har tyvärr ingen hemmamatch då (vi såg dom sist vi var där!), så istället ska dom se två matcher med Devils! Kom på nu att det är där Jacob spelar. Kul ju 🙂
    Kram! <3

    Sara 2016-10-19 13:10:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!