Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY – SQUASH SPAGHETTI, WEDDINGS PLANS & VOLUSPA

En helg vanlig måndag igen då. Jag har ju laddat på med härlig energi efter helgen när mina kompisar var här så jag vaknade pepp på en ny vecka!

Jobbade av en massa vid datorn i morse, ny spännande vecka. På torsdag ska jag föreläsa, mer om det senare! Fick i alla fall en massa jobb gjort i morse och efter lunch mötte jag upp J för en kaffe på vårt favorithak Bwé här i Hoboken.

J var så trött i kroppen och framförallt benen så vi gick till spa’t i byggnaden så medan J tog en fot och benmassage gjorde jag ny fräsch manikyr och pedikyr i en ljusgrå färg. Efter det inhandlade vi ingredienser till ett recept jag ska ge mig på ikväll, nämligen detta och jag köpte med mig några nya ljus från Voluspa, dom luktar helt ljuvligt.

Men innan middag? Jag ska trots att jag inte är ett dugg sugen gå och träna. Det är ett barre pass nu klockan 18.00 så jag ska dit och svettas lite, ångrar mig aldrig efteråt och vill behålla styrkan jag byggt upp nu. Känner mig verkligen riktigt stark och har lagt på mig lite muskler, jag blir så klen och tanig när jag inte tränar så jag ska hålla i detta nu och då när dagar som denna dyker upp, när motivationen tryter det är då man få kriga på lite extra. Heja mig!

Och belöningen? Förhoppningsvis en smarrig middag och så ska jag duscha, lägga en mask och piffa ansiktet för en ny vecka sedan ska jag ordagrant slänga mig på soffan och ligga där resten av kvällen… och så ska jag leta upp adresser till alla ”Save the dates” vi ska skicka ut nästa vecka. Och så ska jag bläddra lite i min nya tidning.. men inte röra mig en meter!

Och ja – jag älskar Exuviance produkter och nej – detta är inte spons. Det hela började med att jag blev introducerad för Exuviance genom sponsprodukter men dessa har jag handlat själv. Jag är sådan skönhets-junkie, fullkomligt älskar skönhetsprodukter så jag är en enkel kund att sälja till, minst sagt. ”Går på allt” eller så har jag hittat bra produkter? Tror jag många gånger kanske inbillat mig att vissa produkter ger resultat. I helgen var jag så lustig, i fredags var vi tjejer ute och när vi kom hem, sent på natten lade jag en ansiktsmask, hur kommer man på det klockan 03.00 efter en utekväll? Och samma visa i lördags men då började jag härja med serum innan vi somnade sent. Det roliga med det var ju att Sofia sa till mig söndags ”Vilken fin lyster du har i ansiktet, vad har du gjort?” Då hade jag ju kladdat med serum på natten så produkterna är nog inte så dumma ändå =) Den där i grönt nedan är faktiskt helt magisk!!

Nu ska jag sluta pladdra om allt och inget. Hoppas er måndag är fin <333

voluspa (1 av 1)voluspa1 (1 av 1) voluspa4 (1 av 1)voluspa3 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • va heter modellen på dom?

  Annika 2016-10-19 20:36:17
  Svara
 • Hej Sanne! Kan inte du skriva lite mer om dina hudvårdsprodukter? 🙂 Hur ofta du använder dem och vad dem har för effekt mm

  Amanda 2016-10-18 20:24:06
  Svara
 • Vart är bordet och stolarna ifrån? Så vitt och fräscht!

  Annika 2016-10-18 00:12:28
  Svara
 • Vart är ditt bord och stolar ifrån? Vitt och fräscht!

  Anna 2016-10-18 00:11:12
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind