Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS WEEKEND – FRIDAY

Nu har vi precis lämnat av tjejerna på flygplatsen. ÅH vilken panghelg vi haft!! Så glad över att jag åker till LA om en månad och får hänga mer!! Sådana lyckopiller! Vi har verkligen skrattat konstant, jag har på riktigt i omgångar haft värk i magen efter allt flams. Vi har haft några seriösa samtal om livet men dom är få, vi har mest skojat och skrattat. Hade någon spelat in dessa samtal vet jag inte hur vi hade förklarat oss.. Vi har skapat en hel deckare under den här helgen som vi skojat om dygnet runt. Helt knäppa! ”Kapitel 33, vem är mördaren?” Ja det är svårt att förklara. En ren skrattfest. Vi har saknat vår team-medlem Simone som är i Sverige men vi har haft telefonkonferenser så hon är uppdaterad.

Jag måste ju visa er lite bilder från den här härliga helgen så först ut är dag 1, fredag!

Jag vaknade tidigare än tjejerna i fredags, innan mitt alarm till och med. Jag var pigg och exalterad haha.  Vi började dagen med att åka in till Downtown för att sedan promenera uppåt igenom Tribeca, Soho, West Village, Greenwich Village och Meatpacking. Så mysigt!! Jag ville att dom skulle få se NY från sin bästa sida och jag älskar att promenera från Downtown och uppåt <3

Vi körde en lunch på Ruby’s, köpte små cupcakes from Baked By Melissa och strosade i några butiker. En SÅ härlig dag och jag är säker på att jag fått dom att gilla NY ännu mer nu än tidigare, woho! Mitt mission!

Tycker om dom här tjejerna så mycket så det gör ont. Fredagen var startskottet på vår lilla girls weekend och vi kickade igång den bra! På kvällen drack vi Moscow Mules på The Standard och åt middag på Catch följt av lite drinkar men då fick inte kameran följa med.

Tack livet för en fin fredag här i livet!

friday (1 av 1) friday1 (1 av 1) friday2 (1 av 1) friday3 (1 av 1) friday4 (1 av 1) friday5 (1 av 1) friday6 (1 av 1) friday7 (1 av 1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!