FRIDAY OUTFIT

Såhär såg jag ut i fredags. I en gammal Emil-keps från Imso och byxor som var ett rea-kap från Spanien i somras. Jag är rätt bra på att shoppa på rea, min taktik är att jag antingen inte köper något alls (för jag hamnar på andra delen av butiken där det inte är rea vilket iof kanske är dåligt) eller så handlar jag klassiska saker. Jag vet hur det blir när jag handlar på mig en massa rea-plagg som jag sett i butik tidigare och inte köpt då men shoppar ”för att” när priset är nedsatt.

Mina bästa reaknep;

– Handla sådant du faktiskt VELAT ha men tyckt varit för dyrt. Om du tittat på den där skinnjackan i flera månader och nu är nedsatt kanske det är värt det?
– Handla klassiskt, tänk vita skjortor i bra kvalitéter, bra jeans, läder, mocka, cashmere. Sådant som du inte annars kanske spontanshoppar!
– Handla inte bara för att det är rea. Spara hellre då dom pengarna och köp något du faktiskt vill ha!

Hela outfiten; Skinnjacka Anine Bing, Tisha SanneAlexandra (länk) Kostymbyxor Mango, Skor Botticelli, Väska Gucci, Emil-hatt Imso.

stripes6 (3 av 8) stripes6 (2 av 8) stripes6 (1 av 8) stripes6 (4 av 8) stripes6 (6 av 8)stripes6 (7 av 8)stripes5 (8 av 8)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Sanne!
    Har försökt maila nakd där dina kläder ligger men verkar inte fungera.
    Har en fråga angående din dösnygga klänning ”v neck back dress”. Det står vid första översikt att priset är 389kr men när jag går in på varan står det 649kr och samma i kassan. Undrar vad det faktiska priset är?
    Tack på förhand! Kram 🙂

    H 2016-10-18 01:24:31
    Svara
    • Svar på Hs kommentar.

      Hej! Vad lustigt, vilken mail? nakd kundtjänst? Ska kolla upp det med priset – så konstigt! Kram och tack för att du talade om det 🙂

      Sanne Alexandra 2016-10-18 14:23:45
      Svara
  • Så himla snygg du är! x
    http://josefinmolander.com

    Josefin M 2016-10-17 17:43:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!