Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRLS WEEKEND

Alltså vilken pangtorsdag detta kommer bli!

 Jag hade tur att jag inte behövde köra skypemöte tidigt i morse då jag hade svårt att somna efter att jag vaknat i natt av att någon ringde mig på facetime härifrån Hoboken, blev livrädd och till slut sprang jag ner i lobbyn och svarade där. Snubben som låg i sängen på andra sidan luren hade ringt fel.. tack för den. Jag som är så rädd av mig och det var första natten utan J haha. Varför förstorar man upp allting på natten? Nu idag, när solen skiner känns det ju helt sjukt att jag var rädd över att någon ringde mig?

Hur som, jag sov i alla fall till 8 och nu har jag tränat. Ska precis ta en kaffe och gå en promenad längs floden och ringa min syster, ska sedan posta paket, ubra och köpa massa blommor (får inte köra vår bil här, J säger att det är för jag inte står på den men jag vet att det är medvetet. Tillhör inte eliten i bilkörning) ska städa i ordning, bädda rent åt mina gäster och så ikväll ska jag ladda upp med god middag och första matchen för i år!!! Yay. Devils möter Florida, ska bli riktigt kul att heja!

Nu längtar jag tills tjejerna landar ikväll. Sofia och Johanna mina kompisar som bor i LA (där vi alla tre lärde känna varandra) landar sent ikväll och stannar till söndag! SÅ GLAD! Det kommer bli en sådan girls weekend! J kommer hem lördag natt så på söndag får han ansluta till tjejhelgen. Deras plan hem går inte förrän sent på söndag kväll så J var ändå glad att han hinner träffa dom, jag har härliga planer för helgen!! <3

Jag tänker att vi ska promenera längs floden i solen, äta bruncher, goda luncher, gå på fest, barhoppa, hänga på rooftops äta middagar och dansa lite kanske. Jag ska försöka få med dom på min Barre-klass i morgon, jag ska nog anmäla oss tre direkt hehe.

Pussss!!!

Alla bilderna nedan är från LA i April 2010! Memories.… Det är för sjutton över 6 år sedan. Och något annat sjukt? Jag berättade om J för Johanna under den här tiden för att vi setts under mitt jullov när jag var hemma, det är också så lustigt. What’s meant to be will be? Är i alla fall extremt glad över att tjejerna kommer hit och att vi fortfarande är vänner efter alla dessa år då ingen av oss bott på samma ställe <3333

laaaaaaa laaaaaa laaaaa laaaa laaa l aa los

la times la

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha till och med jag (som följt din blogg sen långt tillbaka på style-by-Tyra-tiden) fick flashbacks av dom hör bilderna!! Kommer ihåg han killen och att han var med lite i bilden, hette han Sebastian? Är det någon du umgås med fortfarande? 🙂 Älskar förresten att du ”börjat” med lite videoinlägg, du är grym och så snygg!!

    Louise 2016-10-13 23:51:54
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Makeup by Lina
Skönhet
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson