Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEHIND EVERY SUCESSFUL WOMEN IS A TRIBE OF OTHER SUCCESSFUL WOMEN, WHO HAVE THEIR BACK

När jag dessa bilderna på Sharareh i morse blev fick jag en varm känsla i kroppen. Jag vet hur hon sliter där hemma med allt jobb, vi har verkligen inte tid att prata i telefon med varandra och uppdatera om varandras liv, vet inte hur många gånger vi försökt få till det men med tidsskillnad och tighta scheman får vi nog försöka teleportera oss till varandra istället, det känns enklare haha.

Hon har tillsammans med Therese Frieberg och hennes syster Roshana startat upp ett eventbolag – Hoss Events vilket har blivit en succé och tagit Stockholms eventbransch med storm. På sidan av detta så stylar hon en långfilm på heltid och så driver hon blogg och en massa annat. En multi-tasker med driv och jag blir stolt i dubbel bemärkelse när mina vänner både bär mina kläder och såklart för att dom är så sjukt duktiga!

Så gör det mig stolt att hon går runt där, i min ‘Green faux fur’ en riktig businesswoman med power glider omkring med min päls. Det är väl Girl Power? Jackan shoppar ni HÄR. 

Det påminner mig om hur mycket duktiga och coola vänner jag har. Det är helt galet! Jag har så många starka, drivna, ödmjuka, framgångsrika och härliga vänner! Stolt över så många <3

sharareh sophia faux fur 3 sharareh sophia faux fur 1 sharareh sophia faux fur

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!