Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT, SAVE THE DATE CARDS, WALKS IN THE SUN, QUOTES, WEDDING INSPO

Det är på riktigt 20 grader och sol här? Helt overkligt. Jag känner inte att det är höst ännu såklart, det är så konstigt! Men jag är glad för det =) Det är en härlig tisdag mitt i livet trots vissa stressmoment inom jobb, som nästan alltid, det har väl dom flesta av oss. Något som ligger och skaver lite.. men det hör till! Jobb är en stor del av ens liv så man får försöka att inte ta med sig det hem. Säger jag som jobbar hemifrån..

Till något helt annat, som är mindre stressat. Idag blev våra ‘Save the date’ kort till Bröllopet klara från tryckeriet och dom blev jättebra! Så nu ska jag sätta mig en kväll och leta upp alla adresser, längtar!! Haha. Njae, inte riktigt men jag längtar tills korten är ivägskickade. Jag ska visa er lite hur vi tänkte med designen och hur vi fick hjälp när korten är utskickade, vill inte visa något innan gästerna fått dom!

Jag tänkte försöka koppla bort jobb senare idag så en promenix i solen står på schemat, jag tänkte skjuta upp mitt Barre-pass till ikväll eftersom det är så fint väder så vill jag suga in lite sol nu mitt på dagen. Jag tror det bästa skulle vara att promenera till något lunchställe här i närheten och äta ute!

Men – jag vill också dela med mig av lite bröllopsinspo nedan, det finns ju så mycket vackra bilder och jag är helt förälskad i svartvita bilder. Jag vill också dela med mig av en en viktig text HÄR ni borde läsa och en låt jag fastnat för HÄR. En salig blandning alltså!

wedding inspo weddinginspo10 wedding inspo5 wedding inspo1 weddinginspo7 weddinginspo9 wedding16 wedinginspo12 wedding inspo6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så viktig text ja, mitt i prick!

    Anna 2016-10-11 19:31:12
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind