Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS FALL – VEST

Ett plagg jag alltid har gillat men som är rätt ovanligt och underskattat enligt mig är en väst. När jag bodde i LA kryllade det av små härliga glittriga vintage-västar på alla möjliga tjejer på gatorna och även små virkade västar ihop med jeans och boots. Jag älskade det!

Jag lånade min gamla roomate från LA, Johannas vintagevästar ibland. Jag älskade dom och gör det fortfarande. SÅ härliga! Se bilder nedan. Johanna – när du kommer hit i helgen, tar du med doom?! Jag byter dom mot det mesta haha.

sannealexandra väst old väst sannealexandra old

Så när jag startade SA-shop kom jag ganska snabbt på idén att jag borde ha en väst på shopen. Så för två år sedan på våren hade jag en ljusblå fin väst inne som sålde slut fort! Se nedan. Funderar på något liknande till våren..

sanenalexandra old väst

Sedan kom jag på att jag ville göra en roströd väst efter att ha sytt upp samplet nedan, hur snyggt är det inte med grått och rostrött ihop? Och vad passar inte bättre än rostrött till hösten?

sannealexandra väst roströd

Så nu i höst har jag två sjukt fina västar inne i shopen! Båda med markerad midja och ”spetsiga” axlar – Det absolut mest smickrande för figuren. Jag kommer matcha mina västar hela hösten över kabelstickade tröjor, över långärmat, över tishor / linnen och över klänningar.

Det gör det lilla extra för outfiten tycker jag. Som lite grädde på moset!

SÅ, därför ger jag er nu 20 % på båda västarna med koden Vest20. Ni kan använda koden från och med idag och en vecka framåt! Så passa på!!

SANNEALEXANDRAVEST (1 av 1)SANNEALEXANDRAVEST1 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST2 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST3 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST4 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST5 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST6 (1 av 1) SANNEALEXANDRAVEST7 (1 av 1)

Här nedan har jag gjort ett kollage med lite inspo. Det finns en del västar ute i butik nu, dock en hel del drygripar. Hett tips är att köra på en väst i höst, helt klart! Go for it.

vest

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!