Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AMBASSADEUR ABBOTT & MOSLEY

Jag vill stolt presentera att jag nu är Sveriges Ambassadör för Abbott & Mosley.

Klockorna är helt i min smak, stilrena, enkla och passar till både mig och min garderob i övrigt. Abbott & Mosley grundades 2015 så dom är rätt nya på klockmarknaden. Klockorna är och känns väldigt exklusiva och varje klocka är unik! Urtavlan är nämligen gjord av italiensk marmor (carrara och marquina) som slipas ner för hand vilket gör att alla klockor ser olika ut så att du är ensam om att ha just din klocka.

Klockorna finns i ett hundratal butiker i Sverige, Norge & Danmark just nu. Jag använder den svarta med silver mest till vardags, den passar min vardagsstil och den med svart och guld har jag hittills använt mest när jag ska iväg när jag klätt upp mig, den sticker ut lite mer tycker jag! Här om dagen såg jag att J snott den med silver, han är så lurig. Han kommer dock vara snygg i den! Klockorna är alltså unisex så han får mer än gärna låna den =)

Ni får 15 % på klockorna om ni anger sannealexandra15 i kassan.

HÄR hittar ni hemsidan.

bloggsa5 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Heejj! Sitter dom bra på handleden? Jag har varit sugen på den guldiga ett tag :).

    Nella 2016-10-11 09:56:24
    Svara
  • Snygga 😀 Är det den mindre klockan som är den guldiga med svart marmor? 🙂 Blir nog en sådan till mig.

    Karin 2016-10-10 18:51:37
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind