Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REQUESTED – ”PERFECT BUN” HAIR TALK

Eftersom jag blivit lite varm i kläderna nu med det här med att spela in videos och prata med mig själv fick jag för mig när jag hade lite tid över innan jag ska sticka på lunch att visa er hur jag gör ”den perfekta knuten”

Ni är MÅNGA som undrat länge hur jag sätter upp mitt hår i en knut och det är helt omöjligt att förklara, för jag har ingen särskilt rutin utan kolla videon så får ni se. Ni kommer förstå att det är något som bara går i farten men jag hoppas ni kan få lite inspiration eller att ni förstår på ett ungefär hur jag gör =)

Nu ska jag sticka. Hoppas ni gillar denna videon också! Väldigt spontant initiativ men jag hade skrivit upp på min todo ” Visa hur du gör din knut” så jag tänkte att jag kunde få det gjort innan jag tar HELG. Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Alltså, när man följt dig länge och sen tittar på dina rörliga grejer så känns det verkligen som man lär känna dig! Har träffat dig en gång också på ett Nelly-event i Jönköping. 🙂 Är från Katrineholm och har vetat länge vem du är, så märklig känsla att du inte vet vem jag är, haha.
  Fantastiskt kul med dina videos iallafall! Du känns så himla naturlig och härlig <3 Kram!

  Sara 2016-10-08 11:22:52
  Svara
 • haha du är så rolig och avslappnad. älskar din blogg! världens vackraste ögon med. kram

  antonia 2016-10-07 20:31:00
  Svara
 • du är så otroligt vacker och verkar vara en så härlig tjej!

  frida 2016-10-07 20:30:33
  Svara
 • MEN HUR SÖT ÄR DU?

  alice 2016-10-07 20:30:16
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!