Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘NAVY PANTS’ 20 % OFF FOR 48 HOURS

Alltså, jag måste slå ett slag för mina ‘Navy pants’ som faktiskt inte sålt alls lika bra som jag trodde dom skulle gjort hittills. Jag älskar mina och dom är ett självklart alternativ i min garderob sedan jag gjorde det första samplet av denna byxan för ca 2-3 år sedan. Perfekt fit, lagom baggy och snyggt slappa. Jag tycker varenda kille/mans garderob går i marinblått och för oss tjejer är utbudet mycket större i svart än mörktblått. Jag tycker navy är SÅ snyggt!

Som jag sa sydde jag upp dessa byxorna första gången hos min första leverantör i Kina men tog aldrig in dom just då. Men så nu, när jag skulle bredda mitt sortiment hos Na-kd så var dessa givna för mig att ta in. Jag matchar mina på alla möjliga sätt, här nedan ser ni några alternativ. Jag går ofta i mina hemma faktiskt med en tisha bara, dom är så sjukt sköna. I höst skulle jag matcha mina helst med  stickade tröjor, randigt eller med någon fin blus och klackar till fest. Jag tycker också dom passar dom flesta kroppstyper och även åldrar, J’s mamma brukar faktiskt bära sina ofta =) Hon är superfin i dom!

Här ser ni två outfits från tidigare med samma byxa;
http://sannealexandra.metromode.se/2015/09/02/navy-and-wine/
http://sannealexandra.metromode.se/2014/09/30/sky-is-the-limit/
http://sannealexandra.metromode.se/category/look-of-the-day/page/2/
http://sannealexandra.metromode.se/files/2014/09/mulberry.jpg

MEN – eftersom jag tycker om er så mycket och även denna byxa så får ni nu 20 % på byxan i 48 timmar!!! Ange SanneA20 i kassan när ni handlar dessa så får ni dom för en billigare slant. Ni kommer inte ångra er! HAPPY SHOPPING!

Shoppa dom HÄR

sannealexandra navy panys (1 av 1) sannealexandra navy panys3 (1 av 1) sannealexandra navy panys1 (1 av 1) navypants3 (1 av 1) sannealexandra navy panys6 (1 av 1) sannealexandra navy panys5 (1 av 1) navypants7 (1 av 1) navypants8 (1 av 1)

I övrigt matchar jag byxan med en topp från Zara, Väska från Gucci och skor från Botticelli.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag tycker du har så bra smak när det gäller kläder och styling, så jag tänkte fråga dig om lite stylingtips och skulle bli jätteglad om du ville tipsa med lite inspirationsbilder eller kanske ett kollage? Kanske vet du någon person som har en snygg stil som jag kan inspireras av?

  Jag är 27 år, har jobbat med småbarn hela mitt yrkesverksamma liv men nu har jag fått ett nytt jobb som jag börjar på efter årsskiftet. Jag kommer att fortsätta arbeta inom Barn och Utbildning, men nu kommer jag istället arbeta som projektledare för nybyggnation av skolor och förskolor i kommunen. Jag kommer att arbeta med de högsta cheferna inom Barn och Utbildning i kommunen, gå på möten med arkitekter, rektorer, lärare och byggherrar. Till vardags kommer jag utgå i från ett kontor där flera tjänstemän inom kommunen sitter. Det känns helt enkelt inte som att ”krypvänliga” byxor och mjuka tröjor passar till min nya yrkesroll. Samtidigt är jag rädd att bli för ”stel” om jag klär mig i typ kostym. Så jag skulle behöva lite hjälp… Kan du tipsa på hur man kan klä sig ”kontorsvänligt” och ”vuxet” så att klädseln förstärker att jag vet vad jag pratar om och att jag har pondus, men utan att framställas som ”tantig” eller äldre än vad jag är?

  Jag kan vara rätt kräsen med siluetten då jag är som bredast över höfterna/rumpan, vilket jag gärna ”maskerar”. Jag känner mig inte bekväm i allt för figurnära utan brukar tänka tight nertill – vidd upptill för att ”jämna till” kroppsformen (typ tighta jeans och en större stickad tröja) eller tvärt om och markera midjan för att framhäva lite former (typ A-linjeformad klänning med skärp i midjan). Jag skulle gärna komma i från ”dagis-kläderna” och satsa på några snygga skor/stövletter, klänning, kanske kjol, snygga detaljer – men som sagt, när jag försöker själv hamnar jag lätt i ”tant”-facket och kläderna ser ut att passa en 40+ istället för en under 30…

  Vore jättetacksam för lite tips och inspiration =) <3

  sara 2016-10-06 20:49:35
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Heej kära du! Jag hjälper jättegärna till – så gott jag kan! Jag lägger upp ett kollage i morgon och med tips. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-10-11 17:05:51
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind