Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING PLANNING

 • Plats & datum, bokat ✓
 • Brudtärnor & Bestmans ✓
 • Toastmaster & Toastmadame ✓
 • Band ✓
 • Min klänning ✓
 • Tärnornas klänningar ✓
 • Outfits till J och bestmans (dock inte provade eller inhandlade) ✓
 • Upplägg & körschema ✓
 • Hjälp till blommarrangemang & brudbukett ✓
 • Inbjudningskort (nästan klart) Save the date korten är designade av Lena och snart redo att skickas ut ✓
 • Fotograf och filmare ✓

Vi har i alla fall kommit en liten bit på vägen! Jag tycker ju att det är så roligt så jag skulle kunna pyssla med detta dygnet runt nästan. Det är verkligen roligt att planera och jag älskar ju att fixa med sådant här, skulle kunna göra det för andra med om någon vill ha hjälp? Haha, näe. Inte nu… en annan gång.

Vi är SÅ pirriga och exalterade. Vi har satt låtar till vigseln nu också. Vi hade skypemöte med bandet idag och det kommer bli så sjukt bra!! Vi är så taggade. Dock är det ju ett tag kvar…. Har tänkt att jag ska försöka gråta en skvätt varje dag tills bröllopet så att jag kan hantera den stora dagen. Just nu, i dagsläget då gråter jag en skvätt så fort jag tänker på vigseln, vigsellåtarna, när jag ska komma in med pappa och att det kommer hållas tal. Hur ska detta gå? Någon som är gift där ute och kan tala om hur ni hanterade det? Jag är så så blödig..

weddingsannealexandra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vad mysigt att läsa om! Läser gärna mer om era planer 🙂 vi ska också gifta oss nästa sommar och har inte alls kommit lika långt ännu. Klänningsprovningar är inbokade och nu letar vi inbjudningskort för fulla muggar, tycker det är svårt att hitta något som känns helt 100. Dela gärna med dig av det ni hittat om du känner dig bekväm med det 🙂 älskar din blogg, så härlig energi! Blir alltid på bra humör efter ett besök här 🙂

  Malin 2016-10-08 17:07:36
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jaa självklart! Jag kan dela med mig av en del 🙂 Vi kommer att skicka ut Save the date nu i slutet på Oktober så kan visa en sneak peek på just dom korten efter det, vill inte visa er före eftersom gästerna inte sett dom men självklart kommer jag dela med mig till er med tips och inspo! 🙂 Kram!! och tack

   Sanne Alexandra 2016-10-11 17:02:53
   Svara
 • Åh vad härligt! Jag ska också gifta mig till sommaren, och har inte hunnit med hälften av vad du skriver där 😉 det ger mig lite av en push! Det är superkul när du skriver om bröllopet, du får mer än gärna lägga ut inspiration och vilka saker ni väljer emellan! Så mycket som ni vill dela med er förstås! Det hade också vart så kul att se inbjudningar och sånt, om det går att blurra plats och tid på ett bra sätt eller något =) jag är övertygad om att tårarna kommer oavsett, och att de inte spelar någon roll i stunden! stor kram och lycka till!

  Cissi 2016-10-07 09:37:04
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Jag har nog kanske lite för mycket fritid här haha 🙂 Du hinner!!! Jag har nog varit lite aktiv senaste veckorna! Ja vad roligt, jag kommer absolut lägga ut inspo, tips och mycket annat kring bröllopet. Vi skickar ut save the date nu snart så kan visa lite av dom korten efter det, när alla korten är ute! KRAM

   Sanne Alexandra 2016-10-11 17:05:17
   Svara
 • Ååh ni har sån underbar tid framför er. Att planera sitt bröllop är halva grejjen!
  Och du, gråt! Om du är blödig så låt dig att gråta, det är det mest fantastiska som händer i era liv. Min man kände sig så ”lugn och cool” inför vårt bröllop, medans jag var så nervös och pirrig. Men det dröjde inte länge ( första stegen in i kyrkan längs med altargången) så grät min man och han ”fulgrät” också haha. Framme vid altaret grät vi och skrattade hela tiden av lycka. När min man skulle säga orden ”Jag, Joel tar dig Michaela till min hustru…” Det gick inte, han fick inte fram orden för han grät så mycket då. Han fick hulka fram orden och alla gäster grät av lycka då. Min mans vänner (killarna) sa att de aldrig tidigare gråtit förut, förns på vårt bröllop för det var så fint av oss att visa alla känslor. haha

  Haha! Man vet aldrig hur känslor blir när man väl är där och det är det som är just helt underbart!
  Men jag hade också turen att ha min make up tjej med mig hela dagen så hon kunde fixa till mig make efter vigseln 😉

  Njut och jag längtar efter att få se ert bröllop sen och hur vacker du kommer vara!

  Kramar Michaela

  Michaela 2016-10-06 08:35:26
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind