Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORKING 9 TO 5?

Vilken jobb-måndag, gillar kick ass mondays när man får mycket gjort direkt! Gick upp vid 8 som vanligt och jobbade av det viktigaste framför datorn. Körde en lunch med Josefine på Upper East och sedan fotade vi i ett par timmar. Nu är jag hemma, jag har städat undan lite, hämtat ut ett efterlängtat paket (wiho!) och nu sitter jag med datorn i knät i soffan och multitaskar. Jobbar varvat med att äta och kika J’s match mot Islanders.

Det vill säga jobb precis hela dagen, väldigt många dagar råkar bli så för mig… Svårt att slita mig från datorn, särskilt när jag är ensam hemma. Så jobb 9-5? Njae, som egen företagare blir det väldigt olika men nog oftast fler. Borde dock stänga igen datorn nu och koppla av och framförallt koppla ner från wifi på både telefon och dator, jag är uppkopplad på tok för mycket, vilket har fått mig att tänka lite. Jag ska berätta i morgon vad jag funderar på att göra för något, jag ska nämligen ta beslut i morgon vid lunch så vi får se om jag hoppar på det tåget… <3

Puss.

leather jacket (1 av 1)-2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson