LEATHER JACKET & JEANS

Min vardagslook nr 1. Jeans, tisha och skinnjacka. Det är nog det jag trivs bäst i!

Jag gillar fortfarande mina silverskor. Funderar på att slå till dessa guldiga loafers från Topshop, tror dom skulle passa bra i min garderob.

Och dagen till ära igår körde jag mittbena, för att många av er kommenterat att jag borde ha det. Jag var lite ovan i det men ska försöka byta lite, det sliter så mycket att ha samma. Er önskan är ju min lag =)

// Idag är det kanelbullens dag. J är lite krasslig så vi har bara tagit det lugnt i morse. Nu ska jag beta av det sista jobbet, gå och posta paket och sedan ska vi åka in till stan och köpa kanelbullar, ett måste! Vi ska ta med bullarna och åka till ett par kompisar som just har köpt en hundvalp. Vilken drömkombo va? Bullar och hundvalp <3

leather jackett (1 av 1) leather jackett5 (1 av 1) leather jackett4 (1 av 1) leather jackett1 (1 av 1) leather jackett7 (1 av 1) leather jackett6 (1 av 1) leather jacket (1 av 1)-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så enkelt men så snyggt! x
    http://josefinmolander.com

    Josefin M 2016-10-04 19:41:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!