Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD DAYS

Jag är en riktig sucker för musik. Jag är mycket mer för musik än film, det vet säkert många av er. Jag kan knappt rabbla upp en enda skådespelare, jo det kan jag såklart men knappt alltså.. Jag har heller inte sett alla dom filmer man ”borde” ha sett. Brukar få lite skäll över det av mina kompisar men jag kanske ska ta en helg och dra av alla dom filmer man borde ha sett haha =) Tänker inte erkänna vilka filmer jag inte sett… Men ska nog bunkra upp med lite godingar här hemma snart.

Men, till musik är det en helt annan sak. Här har jag koll på det mesta! Älskar musik, jag tror dels det kommer lite från pappa, vi båda har ett musikintresse som inte är från denna jord. Vi skickar låttips till varandra några gånger i månaden. Men, jag tror också det kommer från dansen, i alla år när jag dansat flera timmar om dagen har jag ju omringats av musik så det är så naturligt för mig.

Just nu går den HÄR låten på repeat och såklart i mina hörlurar från Urbanista. Älskar dom, så skönt att det inte är sådana små hörlurar som åker ur öronen. Ni har fortfarande en rabattkod ni kan använda på Urbanista om ni vill ha dessa hörlurarna ‘Seattle’ Ange koden SANNEA så får ni 20 % rabatt. Klicka HÄR, dom finns även i andra fina färger. J har dom blå/gröna. Nästa gång ska jag haffa ett par i roseguld!

Puss!
urbanista (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, undrar vad du heter på Spotify? Skulle vara kul att få ta del av din musiksmak! 🙂

    Hanna 2016-09-29 20:34:32
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind