Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FALL FAVES FROM BUSNEL

Då var denna dagen snart slut. J har haft en day off så jag var uppe och jobbade med det jag behövde göra vid datorn i morse och så när han vaknade åkte vi in till stan och myste runt, åt lunch och fotade lite. Det var sjukt skön temperatur idag, det var inte lika varmt och solen sken inte så varmt.

När vi gick ut i morse var jag så ivrig att inviga min nya kavaj/jacka från Busnel och även min nya pälskrage som kommer från samma märke som jag slängde på över kavajen. Pälskragen är så bra, jag har köpt den separat så den går att slänga över både stickade tröjor, skinnjackor, kappor och så som nedan kavajer. Den är SÅ fin! Jag bar den både bara helt vanligt då jag hängde den över axlarna men också genom att använda skinnsnören till att knyta den runt pälsen så (se bild 2) för lite mer silhuett.

Pälskragen kommer verkligen följa med mig hela hösten, vintern och våren, den var lite för varm idag så gick mest runt i bara ‘Kelly-jackan’ som den heter.

Ni hittar kavaj/jackan HÄR och pälskragen HÄR. Jeansen är gamla från Rag & Bone, har inte använt dom på länge men hittade dom i garderoben i morse så klippte av dom ner till för att få dom lite kortare. Skor från Kina och väska från Philip Lim.

busnel8 (1 av 1)busnel9 (1 av 1) busnel2 (1 av 1) busnel3 (1 av 1) busnel4 (1 av 1) busnel5 (1 av 1) busnel (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej sanne!

    Jag köpte din Felt coat i helgen när du hade rea (hehe..) men är inte riktigt säker på vad jag tycker om den.. det är så mycket tyg som jag inte riktigt vet vart det ska vara. Kan inte du visa lite hur du stylar den? Knyter du skärpet eller låter du den vara öppen alltid? Vill så gärna ha den, men om den inte är bra så får den nog åka tillbaka tyvärr.

    emellie 2016-09-28 16:34:13
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!