Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘SUEDE PANTS’ EVERYDAY BASICS

Jag får ju skämmas över att jag inte använt dessa byxorna så mycket som jag borde. Det har ju i och för sig varit sommar men jag har nästan bara burit dom svarta. Ångrar det nu!

Men, ännu är det inte för sent. Jag kommer matcha dessa byxorna hela hösten med stora stickade tröjor, helst i vinrött, mörkare grått och svart till boots och någon av mina fuskpälsar. Jag tycker detaljerna på dom här byxorna är så nice. Jobbade så länge och noga med det.

Och till fest? Tänk er dessa med en vit, tunn skjorta i silke med uppkavlade ärmar, lite lätt instoppad i byxan och svarta pumps? Så enkelt och snyggt. Nätta fina smycken på det och sotade ögon and you’re good to go!

Det bästa med dessa byxor? Att dom är mjuka som mjukisbyxor, dom skönaste byxorna jag äger. Tishan kommer också från SanneAlexandra och jag designade den precis som jag vill ha den, med hög urrining och lite längre ärmar man kan kavla upp.

Ni hittar byxan HÄR och tishan HÄR.

outiftt

 

suede pants-7 (1 av 1)suede pants-6 (1 av 1)suede pants-4 (1 av 1) suede pants-3 (1 av 1) suede pants-2 (1 av 1) suede pants-1 (1 av 1) suede pants- (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Asså BOOOOOTIE

    Mitris 2016-09-26 19:02:43
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand