Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Q&A PART I

Då har jag gjort en video åt er med nästan alla frågor och svar. Videon blev 56 minuter lång!! Haha. Gud vad jag babblar! Så om ni orkar lyssna på hela behöver ni lite tid =) Annars får ni väl skrolla igenom lite till det ni vill veta. Jag svarade i alla fall så utförligt jag kunde på alla frågor!

Hur som, jag pratade på som jag alltid gör. Försöker bara vara mig själv! Hoppas ni fick svar på det ni undrade. Stor kram till er alla – kommentera gärna vad ni tyckte om att jag kör rörligt format! <3

Nästa video kommer i morgon!

// So I have answered a lot of questions and Ive been talking so much that I decided to make two videos. Next one is coming up tom! xoxo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Åh, jag har följt dig sen du bloggade på style by tyra, vet inte hur många år det är nu? Men det måste vara ett gäng år! Känns som att du är min kompis, så lustig känsla! Såg dig ute en gång och tänkte gå fram och ge dig en kram, men sen kom jag ju på att vi inte känner varandra, haha! Du är iallafall världens härligaste bloggerska och inspiratör! Om du bara visste hur många gånger jag har hittat motivation och inspiration i dina texter, ditt sett att vara och ditt sett att se på saker! Tänk vad långt du har kommit, vilken grej du har byggt upp och vad du har kämpat! 🙂 Hoppas jag får följa dig flera flera år till, att kika in på din blogg är en del av min vardag! 🙂 Sluta aldrig göra det du gör, bästa du!

  Amanda 2016-09-28 22:33:15
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Men vad roligt!!! Det var tider det, så länge sen 🙂 Tänk vad mycket som har hänt! Haha du skulle kommit fram, jag hade bara blivit glad. Nästa gång! TACK så jättemycket, det här är det hela bloggen går ut på, att kunna inspirera, det har det varit sedan dag ett! Stor stor kram. Ha världens bästa helg

   Sanne Alexandra 2016-09-29 17:13:56
   Svara
 • Himla bra! Tack Sanne för 56 inspirerande minuter. Du borde göra fler! Tack för en bra blogg.

  Anna 2016-09-27 23:57:10
  Svara
 • Alltså Sanne! Blev så glad av dig idag. Har över 1!timme till jobbet så de passade så bra att lyssna på detta då. O jag är så glad att jag gjorde de för din positiva energi spred sig verkligen och de höll i sig hela dagen! 🙂
  Mer sånt här, du är grym!

  Josefin 2016-09-27 22:11:55
  Svara
 • Åh du verkar verkligen vara hur go som helst!! Så kul att få se mer av din personlighet 🙂

  Rebecca 2016-09-27 20:18:45
  Svara
 • Så roligt med video!! Du verkar vara så fin 🙂 kram!

  Hilda 2016-09-27 17:14:15
  Svara
 • Dem 56 minuterna gick otroligt fort! Super roligt med en videoinspelning man får se lite mer hur du är personligen och ”live” eller vad man ska säga!
  Du verkar verkligen vara hur trevlig, genuin och vettig som helst och jag önskar dig all lycka till med allt! Din blogg e super btw! ??? x

  Cassandra 2016-09-27 17:05:40
  Svara
 • Inga som helst konstigheter att lyssna på dig i 56 minuter! Älskar din blogg och du verkar vara en så genuint fin människa!

  Erica 2016-09-27 09:33:40
  Svara
 • Fina kloka människa!! Så roligt att titta 🙂 din blogg är bäst!

  Frida 2016-09-27 09:10:01
  Svara
 • du verkar vara en så otroligt fin människa<3

  louise 2016-09-26 22:54:48
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!