Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY LOVE

Måndag och min favoritdag på veckan!

Jag håller på med Q&A och svarar i videoform så det är påväg upp, kommer under dagen (kvällen för er) Behövde bara samla ihop lite material, ni hade ju några frågor till J som han behövde slänga fram svar till och så! =)

Jag ska jobba ikapp lite nu, se hur försäljningen gick under dessa 24 timmar jag hade rea, svara på mail, presentera vinnaren av biljetter till Lalehs konsert (uppdatering Grattis Moa) göra en veckorplanering, gå och handla och styra lunch till oss. J har sin första träningsmatch ikväll! I övrigt denna månad blir det träning och lite städning, inte allt för spännande men behövligt. Dock så är min träningsvärk sedan i lördags den absolut värsta jag haft i hela mitt liv, J bara skrattar när jag går runt här hemma. Självklart retas han om att jag blivit gammal och börjar få ont, jag är ju 2 år äldre… suck.

Bjuder på lite stilren inredning så länge. Hörs senare! Puss

interor7  interior4 interior3 interior1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!