THAT PREPPY DRESS // IM PRETTY WIERD

Jag går ofta all in på saker. Alltså verkligen all in, jag gör i princip allt helhjärtat och blir lätt väldigt entusiastisk och peppad!

Förra veckan var jag ju på min första Bröllops-fitting och letade runt i min smyckeslåda efter ett par diamantörhängen för att få rätt feeling. Ville liksom känna mig lite dyr!! Haha. Bar dom hela dagen trots att jag har nickelallergi och det var något sample jag fått från Kina som var halvbra vilket gjorde att jag hade ont i ena örat en vecka efteråt haha. Jag bad även min finaste lilla svarta klänningen inför fittingen för att få rätt feeling och det fick jag ju i alla fall!

Nu igår var det dags igen, bröllopsfitting nr 2 och jag tog på mig en annan lite preppy klänning för att få rätt känsla inför provningen haha. Jag kommer på mig själv ibland att gå så all in på saker jag ska göra!

Som när jag skulle ta körkort tog jag på mig min allra finaste klänning från Busnel, tänk er det här scenariot. Jag hade tagit en 3 veckors intensivkurs och hade aldrig kört tidigare. Detta är i Sundsvall i Februari 2013 och jag har uppkörning och teori samma dag. Jag peppade igång mig själv allt jag kunde med bra energi, tog på mig den här klänningen, gjorde mig fin i håret, sminkade mig och så åkte jag dit för att OWN it! Och vet ni vad? Jag klarade både teorin och uppkörningen på första. Så ibland är nog bra att gå lite all in och ha rätt inställning, satsa allt man kan och se det hända! =)

Min vän My som numera är mamma sa till mig sist vi sågs ”Du är ju en sådan som kommer gå all in på att vara mamma” Och jag kan redan föreställa mig hur jag kommer dra igång alla möjliga konstiga projekt.. Hjälp. Typ börja snickra ihop egna möbler och sådant som jag inte ens är bra på. Nu är det ju bröllop och inga barn på G men ni förstår ju hur J har det här hemma ibland när jag har något nytt på G som jag får feeling för. Det är full rulle här hemma då & då. Men, jag är ju pepp på det mesta i allafall, det är väl kanske bra men det är ju bra att jag har en karl här hemma som är lite mer realistisk än jag..

Ja, så min fina lilla preppy klänning nedan från Zara vet ni nu storyn bakom. Den bar jag igår för att jag ville ha rätt feeling! Puss.

new york14 (1 av 1) new york15 (1 av 1) new york16 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne! Vill du sälja den här klänningen? Fick aldrig tag i den förra året då den sålde slut ganska snabbt och den är SÅ i min stil! Kram Caroline

    Caroline Ståhl 2017-06-25 23:16:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!