Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY FRIDAY – BRIDAL DRESSES, TACO LUNCH, SOHO, TEX MEX & ROSES

Så igår var jag igång precis hela dagen. Jag var uppe tidigt för att åka in till Kleinfeld och träffa Rachel som hjälper mig hitta den bröllopsklänning jag letar efter. Hon är så himla bra! <3 Jag var där i en och en halv timme och det faller alltid tillbaka på samma klänning. Is it the one? Det är nog så.. Allt annat känns bara fel.

Strosade sedan ner från Soho till Downtown, älskar att gå runt i NY, jag börjar lära mig NY nu och ju mer jag går runt så börjar jag hitta. Särskilt runt Soho, West Village, Tribeca och Financial District. Jag strosade i alla fall neråt igår till färjan. Jag skulle möte upp Elizabeth som är fru till en kille i J’s lag, vi tog båten över till Jersey City (våra gamla hoods) för att möta upp en Jess, en flickvän till en annan i laget för tacolunch. Jess hade sin dotter Olive med sig och berättade att det är en till liten flicka på g. Så roligt att få ses igen och Olive hade blivit så stor <3 Vi satt och pratade ikapp sommaren och är peppade på en ny säsong ihop!

Efter vi åt lunch åkte jag till Mitra. Vi satt och snackade i någon timme och åt godis på hennes terass sedan strosade vi runt i Soho, slutade upp på Spring, ett matställe vi velat prova. Jag fortsatte på det mexikanska spåret och åt en tacosallad. Under den här tiden smsade jag J att jag var helt slut, skakig och att jag trodde jag skulle svimma. Alltså, det var 31 grader i NY igår och jag var varken särskilt duktig på att dricka vatten (det är jag aldrig) eller äta i den värmen så det var nog bara bara en dålig mix av allt. Mitra mådde likadant så vi satt mest och skrattade åt hur mycket vi svettades och hur vi svamlade..

Åkte sedan hem och möttes av att J köpt ”krya på dig” blommor för att jag sagt att jag mådde dåligt tidigare. Alltså vad är det här för man ska jag gifta mig med? Jag har på riktigt vänner som sagt åt mig att när jag hittar fler Jacob ska jag säga till. Mitra tycker att J ska ha en charmskola för män man kan signa upp sig på haha! Jag blev såklart jätteglad och skämdes nästan för att så sjuk var jag kanske inte hehe.. =) Jag kan inte vänta på att få bli hans fru <3

Vi tittade sedan Svenska Idol i soffan och somnade tidigt. HUR bra är killarna i Idol i år? Herregud, vi är sjukt impade.

new york (1 av 1) new york1 (1 av 1) new york3 (1 av 1) new york4 (1 av 1) new york5 (1 av 1) new york6 (1 av 1) new york7 (1 av 1) new york8 (1 av 1) new york9 (1 av 1) new york10 (1 av 1) new york11 (1 av 1) new york12 (1 av 1) new york13 (1 av 1)new york17 (1 av 1) new york18 (1 av 1) new york19 (1 av 1) new york20 (1 av 1) new york21 (1 av 1) new york22 (1 av 1) new york23 (1 av 1) new york24 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!