THE WEDDING DRESS – FIRST APPOINTMENT

Förra fredagen var jag på min första provning av bröllopsklänningar. Jag hade bokat tid på Kleinfeld efter en massa tips om det stället. Dom har massor med olika märken och i alla prisklasser!

Mina tärnor & mor är ju i Sverige så jag tog med mig min fina lilla Mitra som smakråd. Vi laddade upp med en manikyr och pedikyr följt av en bubbel-lunch i solen. Snacka om lyx! Jag blir nästan aldrig nervös men jag hade handsvett när jag skulle in och prova klänningar.

Jag fick en jättegullig tjej som hjälpte mig, Rachel, vi pratade igenom vad jag gillade och vad jag absolut inte skulle sätta på mig. Det slutade med att det jag ville ha var det jag inte trivdes i och tvärtom, så konstigt. Jag var helt säker på att jag visste vad jag ville ha tills jag provade!

Jag var tuff och bestämt under hela provningen tills hon satte på mig en slöja, då brast det lite haha. Snacka om lilla prinsessdrömmen. Jag var den flickigaste tjejen ni kan tänka er när jag var liten och ville väl helst av allt vara en prinsessa. När Rachel frågade mig ”Do you think your mom would think you’re pretty?” då bölade jag lite samtidigt som jag grät. Detta är ju så overkligt?

Hur som helst så hittade jag en klänning som jag såklart inte kommer visa som jag gillade men jag ska ändå tillbaka nästa vecka för att prova lite mer. Jag är fortfarande inte helt säker men vet i alla fall vad jag känner att jag trivs i.. Kan fortfarande inte förstå att vi ska gifta oss!!!

Men jakten är igång och i alla fall men det känns lugnt och roligt allting fortfarande, jag är 110 % säker på att jag inte har någon ’bridezilla’ inom mig, jag är lugn som en filbunke (vet att det är länge kvar men ändå) och har mer ångest över att vi ska få så mycket uppmärksamhet på vår stora dag än att något skulle gå fel =) Vi vill bara en stor härlig fest och fira vår kärlek med alla vi gillar och så blir ju en fin klänning en bonus!! <33

Alla inlägg som handlar om bröllopet hamnar i mappen ”Wedding” Jag vet att ni gärna följer med på resan dit så den 15e Juli nästa år kommer jag förmodligen ha lite mer erfarenhet kring bröllop och då ligger mappen alltid kvar med resan dit.

Kram till er alla <3

wedding (1 av 1) wedding1 (1 av 1) wedding2 (1 av 1) wedding4 (1 av 1) wedding3 (1 av 1) wedding5 (1 av 1) wedding6 (1 av 1) wedding7 (1 av 1) wedding8 (1 av 1) wedding9 (1 av 1) wedding10 (1 av 1) wedding11 (1 av 1) wedding12 (1 av 1) wedding13 (1 av 1) wedding14 (1 av 1) wedding15 (1 av 1) wedding16 (1 av 1) wedding17 (1 av 1)wedding 18 (1 av 1) wedding 19 (1 av 1)wedding 20 (1 av 1)wedding 21 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Av alla klänningar … vart är din svarta klänning ifrån?

    Amanda 2016-09-22 21:17:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!