THAT HAIR TALK, AGAIN

Insåg i dagarna att mitt hår behöver en uppfräschning, både färg och klipp. Jag har ju inte min favorit i stan, Therese Frieberg så jag måste gå till någon här och fräscha upp det lite tills jag är tillbaka i Sverige och kan låta Therese göra sin magic. För hon gör magi!

Tittade igenom gamla bilder och jäklar vad långt hår jag hade förra året? Det har jag glömt bort. Jag är så disträ och visste säkert inte om att jag hade långt hår då haha. Nu i efterhand ser jag ju att jag hade superlångt hår. Jag har jättelätt för att spara ut håret och till nästa år, bröllopet skulle jag vilja ha lite längd, kanske inte så långt som nedan men så att det är lätt att fixa en sådan frisyr jag vill ha.

Här nedan ser ni mig i en mörkare blond färg, senaste 5 åren har jag kört på en mörkare botten med slingor frisören dragit ut på längderna men med ljusa slingor. Jag trivs i det och tycker mitt ansikte kommer fram!

long hair hairy hairo

Nu i våras när jag var hos Therese och klippte av mig håret till axlarna så ljusade hon upp det ordentligt för att ge håret ett lyft med den nya frisyren. Jag trivdes jättebra i detta, har inte en enda gång tänkt på att jag klippte mig, jag glömde liksom bort det. Jag bryr mig inte så mycket om mitt hår för att vara ärlig! Gillade mitt kortare hår där topparna plötsligt var friska och pigga och utväxten borta. Håret kändes så fräscht!

hairuui ahaair hairuuy hairuu

Nu har mitt hår växt ut en del och blivit rätt långt igen men utväxten har kommit fram och håret behöver verkligen fräschas upp. Nu står jag i valet och kvalet om jag bara ska slinga det ljust eller om jag ska lägga lite mörkare slingor i också så som jag brukade att ha. Vad tycker ni? Ska jag behålla det ljusa så ljust som det är nu?

Jag vet i alla fall att jag ska klippa topparna men är osäker på hur det ska slingas. Men efter bröllopet, då blir det nog en lob, klipper av det bara! Varit sugen på det länge. Så som nedan ser mitt hår ut just nu men där är det fräscht och nytvättat, om jag har smutsigt hår nu är det en stark kontrast mellan färgen på hårbotten och längderna så det ser lätt smutsigt ut. Det syns inte nedan tå det stavas torrschampoo… =)

suede pants1 (1 av 1)

Tshirt och mockabyxor från SanneAlexandra. Köp HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såå fint hår oavsett hur du har det! Hur får du till volymen på luggen? Lägger du liksom bara över håret eller gör du något speciellt innan du fönar eller så?

    Maria 2016-10-12 16:06:03
    Svara
  • Du är alltid supersnygg men du passar så sjuuuukt bra i mittbena. Du borde köra på det oftare! 🙂

    Michaela 2016-09-22 17:49:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!