Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING! VINN BILJETTER TILL LALEH I GLOBEN 11/11

Vill du vinna 2 biljetter till Lalehs konsert den 11/11 och få chansen att träffa henne efteråt? 

Isåfall tycker jag att du ska ta dig tiden och tävla! Tänk vad härligt om just DU vinner och kan ta med dig din vän, förälder, syskon, pojkvän eller någon dejt kanske?

 Laleh är en artist jag fick upp ögonen för när hon var med i Så mycket bättre. Hon har sådan fantastisk röst och känsla så att se henne live tror jag är en succé! Ni får ju även träffa henne efter konserten och prata lite med henne om ni vinner, hur kul?! Då blir ju upplevelsen ännu roligare.

Så för att vinna 2 biljetter och få lite meet & greet med henne lyder frågan följande ”Vad heter Lalehs nya album som släpptes i fredags? (16/9) och motivera med minst 25 ord varför just DU ska vinna biljetterna.

Om ni inte hört hennes senaste låt ”Aldrig bli som förr” borde ni lyssna på den HÄR.

Du behöver vara 13 år och vi står ej för resa och boende om det behövs. Tävlingen avslutas måndagen den 26/9.

laleh

 I samarbete med Warner Music.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Jag och min vän Hedvig har en gemensam bucketlist med grejer vi vill göra och där ingår naturligtvis en konsert med Sveriges mest intressanta artist Laleh. Jag och min vän använder law of attraction frekvent och försöker se hur mycket som är möjligt att dra till sig i sitt liv bara med rätt tänk. Det vore häftigt att få träffa Laleh och höra hur hon gjort för att komma dit hon är idag 🙂 Anything is possible

  Karin Eriksson 2016-10-10 18:55:24
  Svara
 • Kristaller

  Hennes nya låt fick mig att klara av Lidingöloppet i lördags! Vilka låtar! jag ryser bara jag tänker på dom!
  H Camilla

  Camilla Tingström Persson 2016-09-26 15:32:18
  Svara
 • Kristaller

  Min flickvän fyller år och vill så hemskt gärna se Laleh, jag har försökt få tag på biljetter men det går inte

  Anders 2016-09-26 11:18:02
  Svara
 • Ingen skulle bli gladare för detta pris än min mamma som älskar nya albumet Kristaller, just därför vill jag mer än gärna vinna så att jag får bjuda mamma på en riktig helkväll 🙂

  Johanna 2016-09-26 10:45:49
  Svara
 • Svar: Kristaller
  Jag skulle så gärna vilja vinna en härlig konsertkväll och få bara vara mig själv med min underbara bästa kompis. Hon behöver få höra lite härlig pepp musik och få skratta. Hennes depression kanske känns lite lättare för kvällen då Lalehs musik verkligen får ens själ att le. Musikens endorfiner och Lalehs leende skulle jag inte tacka nej till!

  Sara 2016-09-26 09:46:28
  Svara
 • Lalehs nya album heter ”Kristaller”!
  Jag skulle vilja vinna konsertbiljetterna just för att Laleh är en stor inspirationskälla för mig, låten ”bara få vara mig själv” gör mig alltid peppig och gör att jag känner mig trygg i mig själv.

  Kram

  Fanny 2016-09-23 11:30:04
  Svara
 • Svar:
  Kristaller

  Motivering:
  Laleh är verkligen en cool och proffsig tjej, att få gå på konserten vore världens häftigaste grej. Närvaron, inlevelsen och känslan är unik, tänk att få träffa tjejen bakom denna fantastiska musik. Underbara, fina och tänkvärda låtar – skulle njuta makalöst om jag vann dessa eftertraktade friplåtar!

  Elly 2016-09-22 23:53:10
  Svara
 • Kristaller heter hennes nya fantastiska album! Min pappa är ett stort fan av Laleh och har alltid älskat hennes musik. Det vore helt fantastisk att få ta med han på henens konsert och sen få träffa henne. Jag pluggar just nu på andra sida Sverige, så att få göra detta tillsammans vore super kul då vi inte hunnits setts så mycket den senaste tiden. Tror han skulle bli super glad för denna ”present”!

  Maria 2016-09-22 13:28:50
  Svara
 • Hej härliga Sanne!
  Lalehs nya album heter KRISTALLER!
  Mitt livs bästa vän älskar Laleh och den energi och livskraft som hon sprider genom sina låtar, vilket jag sedan får ta del av och det är så uppskattat och kärleksfullt. Jag hade velat ta min bästa vän till Sthlm för att se Lalehs konsert för det hade betytt så mycket för mig att se henne så himla glad över att se Laleh live och sedan även få träffa henne!!

  Dzenana 2016-09-22 10:29:57
  Svara
 • Kristallen heter den.

  Ja vill vinna och bjuda med mamma som tack för hon är min mamma och bästa vän. Efter en tuff höst med tråkiga besked vill jag göra något extra för henne. Hotell natt i Sthlm och laleh skulle hon bli så glad av.

  Moa 2016-09-21 20:51:12
  Svara
 • Lalehs senaste album heter Kristaller. Jag har en väldigt speciell relation till Laleh och hennes musik. När min kusin gick bort för några år sedan så spelades Lalehs låt ”Some Die Young” på begravningen, eftersom att det var min kusins största idol. Varje gång när jag lyssnar till Laleh så blir jag så berörd, och tänker på min kusin och de fina minnena som vi har tillsammans. Det skulle vara som en dröm att få se Laleh live och även att få träffa henne då hon betydde så mycket för min kusin och nu betyder så mycket för mig! <3

  Caroline 2016-09-21 20:35:57
  Svara
 • Kristaller heter det!!!

  emelie 2016-09-21 18:04:45
  Svara
 • Albumet heter kristaller!! Älskar laleh detta skulle vara så kul!!

  Sofi 2016-09-21 16:53:36
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!