Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRESH START

Då var det snart höst igen, det finns ingen gång på året som jag är så sugen på att börja fixa i hemmet som när det börjar bli kallare ute. I och med att vi hyr lägenhet här och hyr dom flesta av våra möbler så vill vi inte lägga ner allt för mycket pengar på sådant som vi köper. J har ju skrivit ett ett-årskontrakt så vi vet ju inte riktigt hur det ser ut för oss nästa år så vi kommer behöva göra oss av med allt vi köper när vi flyttar, om han inte signar ett till år här vill säga men man är ju aldrig riktigt säker så inte förrän vi köper lägenhet här eller hyr en mycket längre tid är det värt för oss att lägga ner stora summor på hemmet. Men, det går ju att göra fint för det!

Nu är det många av er studenter som börjat plugget igen och flyttar in i nya bostäder. Genom att använda Studentkortet så finns det en massa härliga studentrabatter som gör det enklare att få ihop en skön stämning att bo och plugga i. Just nu finns det riktigt schyssta möbelpaket från Mio. Det kryllar av fina inredingsprylar på Lagerhaus, Indiska, Rum21 och Bookbinders Design. Kika in på fler erbjudanden till hemmet för er som har studentkort HÄR.

Är du student och vill ladda ner appen? Klicka HÄR.

Från och med mitten på September kan ni även ta del av rabatt på Ikea via Studentkortet. Vi har köpt vårt fina matbord där, ni ser lite av det nedan. Såhär såg det ut när vi varit och shoppat till hemmet sist, det är ju oftast en del att köpa på sig! =) Länk till vårt matbord med stolar hittar ni HÄR. Ping! Vasen är från Ikea också och rosorna från matbutiken nedan.

homee home

I och med att jag har ett samarbete med Studentkortet så tänkte jag ge er mina bästa tips i butiker just nu för er som vill inreda men inte lägga en stor summa pengar.

– Bädda mysigt, oavsett hur din säng ser ut. Gör den mysig, ös på med filtar, kuddar och plädar!
– Unna dig en massa ljus!
– Shoppa planscher, enkelt att byta ut och kostar inte mycket.
– Köp lampor som inte tar plats eller behöver stå på något bord
– Köp en klädhäst och gör till en del av inredningen om du har dålig förvaring eller behöver förvaringen till annat än bara kläder
– Unna dig lite snygga, billiga dekorationer som små vaser och fyll ut med lite grönt för att göra hemmet extra trevligt!
– Fynda en snygg matta. Ikea har bra utbud! Det gör så mycket av rummet.

home

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!