Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELICOPTER RIDE

DSC_0004

Här kommer en bild från igår. Jag fick sådan adrenalinkick av att gå ut på banan och sedan hoppa in i helikoptern och sätta på mig headset för att sedan flyga iväg och se New York från ovan. Manhattan är ju så fint!! Jag älskar att få sådana här kickar, jag blir inte det minsta rädd av sådana här upplevelser utan tycker det bara ger en skön kick!! =)

Jag ska visa er fler bilder från upplevelsen i morgon och ge er lite information.

Om ni är i NY tycker jag i allafall definitivt att det är något ni borde göra! Nu måste jag springa, fullt upp idag. Jobb-söndag! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte berätta lite om dina svarta sandaler. Vart har du köpt dom? 😀 tacksam för svar

    s102 2016-09-18 16:46:53
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!