Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RUBY’S W MY LOVE AND SOME NYC STROLLING

  Igår tog jag färjan i det här soliga vädret över till Midtown. Spanade runt och såg att dom har jetski och paddleboard uthyrning, blev lite sugen inför helgen?

 Hoppade in en taxi till Soho när jag kom fram till NYC. Klev av på Mulberry Street för att möta Mitra på Ruby’s. Vi har planerat en catch up över en smarrig lunch. Ruby’s är ett hett tips om ni vill prova ett skönt lunch-hak. 219 Mulberry St, New York, NY 10012

Vi strosade sedan runt stan med varsin iskaffe och tog igen all förlorad tid med varandra, pratade i munnen på varandra och myste. När M sedan skulle iväg så strosade jag runt i butiker och plötsligt när jag klev ut från Bloomingdales vräkte regnet ner, det blåste storm och jag blev helt dyngsur. Sprang in på & Other Stories och köpte tröjan jag har på mig längst ner, jag frös så mycket och har tittat på den massor tidigare så såg min chans! Så fin krage och i perfekt nude färg. Såg att någon av er kommenterade, nu vet ni! Åkte sedan hemåt till J och så käkade vi sushi och pratade bröllop! Vi är så sjukt peppade och är igång med planeringen, så roligt!!!

Tröjan från & Other Stories hittar ni HÄR. Säljer inte in den sådär super bra kanske, drog den över min jumpsuit med trumpetarmar och snörning i midjan och jag hade fått en rejäl dusch av regn över mig så det var lite blött haha! Ni kanske ser hur den ser ut ändå. Puss!

IMG_0831 IMG_0832 IMG_0845 IMG_0834 IMG_0842 IMG_0835 IMG_0836 (1) IMG_0864 IMG_0881 IMG_0883 IMG_0922 IMG_0900IMG_0932 IMG_0934 IMG_0937 IMG_0942 IMG_0943 IMG_0946 IMG_0944 IMG_0951

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, vart kommer playsuiten ifrån??

  Linn 2017-01-15 22:15:17
  Svara
 • Var kommer tröjan på nedre bilderna ifrån?

  Fia 2016-09-17 13:40:43
  Svara
 • Hej Sanne <3 Hittade din blogg för någon dag sedan och blev sååå inspirerad av dig!!!! Har läst massor av inlägg och du verkar vara en så himla genuin och härlig person med massor av drivkraft. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du startade ditt företag och hur du bestämde dig för att bara köra? Skulle vara jättekul att läsa!! Jag tycker det är så himla svårt att komma ifrån det stadiet där man planerar i huvudet till att verkligen komma igång när det gäller typ allt… Hur vågade du?!? ? Jag har liksom hamnat i något fas där det känns som inget händer (det gör det ju dock, jobbar och pluggar distans men känner mig fast…) och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det. Vill jag plugga? Vll jag ut och resa och uppleva!?!? Vad vill jag? ??
  Kram

  PS. Dina kläder är sååå fina, vill ha allt!!!

  Hanna 2016-09-16 12:20:55
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!