Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW AREA, ROOFTOP, WINE SHOP, ORGANIZING MY NEW CLOSET

Och vi fortsätter utforska området. J är som jag sagt tidigt mycket mer bekant men jag gillar att strosa runt i min Birkenstock och spana runt.

Bredvid ”vår matbutik” Kings ligger världens mysigaste vinshop och bredvid där Frank Sinatra Museet, han är uppvuxen här och har fått en stjärna utanför sitt barndomshem, en sådan Hollywoodstjärna som finns på Walk of fame i Hollywood. Min familj är ju tokiga i Sinatra så jag har lyssnat på honom en hel del med sedan jag var liten så det är ju passande! Det är lustigt för varje julafton i Sverige tittar vi på Sinatras dvd’er hos min farbror som har en stor tavla på Sinatra i trappen så jag är ju minst sagt bekant med hans ansikte. Mina föräldrar har en stor tavla med honom hemma och när jag kom hem till J första gången, till lägenheten vi bor i Stockholm så hade han en tavla med Sinatra på. Sammanträffande… Ja och nu bor vi i Hoboken, cirkeln är sluten haha! Typiskt mig att hitta små ”tecken” och tro att allt är menat… Detta kanske inte var ett bra exempel men då och då tycker jag att saker är för otroliga för att inte vara menade. Någon som känner igen sig? Jacob kallar mig hokus pokus.

Sidospår, vi smet upp på rooftopen här om dagen som vi har på byggnaden, vi insåg att vi måste utnyttja den snart. Köpa med oss lite kött upp och grilla och titta på någon fotbollsmatch typ. Det är ju så mysigt där uppe! Jag röstar för söndag, fotball sunday.. =) Som ni ser är det flera komplex som ser likadana ut, Maxwell som byggnaderna kallas har tre komplex och vi har tillgång till alla faciliteter i byggnaderna.

Efter att vi varit på roofen så gick vi vidare ner till vattnet. Precis som förra året bor vi precis vid Husonfloden. Jag är så glad och tacksam för att bo nära vattnet! Det är så magiska solnedgångar och det är så mysigt att gå promenera där nere. Det är en massa lekparker, hundparker och folk som motionerar vilket är härligt. Det påminner mig om beach walken i Kapstaden där det är så levande jämt.

Efter en skön lunchwalk här om dagen gick vi sedan in och jag plockade upp alla mina kläder och hängde in i garderoben, organiserade och donade. Kunde inte låta bli att ta fram min ‘Blazer dress’ Hur fin är inte färgen? Åh vad jag längtar tills ni kan shoppa den. Hur härlig till alla julfester?

Ett lite rörigt inlägg men jag hoppas ni gillade det ändå. Nu har ni fått en liten sightseeing hos oss!

IMG_0607IMG_0584 IMG_0628 IMG_0652 IMG_0655 IMG_0656 IMG_0661IMG_0659 IMG_0679 IMG_0682 IMG_0691 IMG_0701 IMG_0696IMG_0700 IMG_0705 IMG_0702IMG_0636IMG_0638IMG_0642 (1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej,
  Skulle inte du göra ett inlägg med hur du gör din ”frisyr”? Har för mig att du skrev att du skulle göra ett steg för steg inlägg med det 🙂

  Theresa 2016-09-15 14:28:24
  Svara
 • Vart är din beiga tröja ifrån som du hade på dig på din instastory idag?:-)

  R 2016-09-15 14:12:13
  Svara
 • Hej 🙂 kan inte du visa hur du gör din knut på huvudet?

  Fanny 2016-09-15 09:03:41
  Svara
 • Hej!

  Vad är det för material och modell på dina Birkenstocks? Är det de som är helt i gummi? Jag har letat efter ett par helsvarta men inte hittat.

  Tack på förhand
  /Sara

  Sara 2016-09-14 22:43:12
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!