Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

APARTMENT FIX

En heldag igår fullspäckad med lägenhetsfix. Det går sakta men säkert framåt! Vi har köpt garderobslösningar så vi kan lösa allt med förvaring, jag får ju hem en del samples så det där med att ha utrymme för kläder är rätt viktigt för oss. I lägenheten i Sverige går det just nu sådär, tror dock att vi varit lite lata för att det finns ju alltid lösningar. Eller så kanske jag ska lära mig slänga? Jag läser om så många som känner att det är terapi att slänga saker, önskar jag kände detsamma. Jag kan ha samma kläder som i 9an och jag kan inte slänga, dålig kombination.. ”Denna kanske jag kan ha på Hallooween” ungefär så går mitt tänk. Så illa…

Däremot, något som jag tycker är som terapi är att fixa, att åka runt och inhandla saker, skruva ihop möbler, sortera i ordning och framför allt gå runt och ”piffa” hemmet. Det älskar jag! Igår var en sådan söndag för oss och när jag lagade middag hade jag Alex & Sigges Podcast på i bakgrunden medan jag lagade, det var verkligen hög mysfaktor.

Avslutade kvällen i soffan framför en helt sjuk film ”Dirty Grandpa” vet knappt vad jag tyckte om den. Jag skrattade i princip hela tiden men den var på riktigt helt galen! Somnade sött sedan i sängen jag hade ”piffat” till hehe, på tal om det.

Men kontraster är det jag tycker livet mest går ut på. Nu ska jag styra upp det sista med jobbet, lägga ordrar, ringa några samtal och fakturera. Sedan ska jag möta upp J för en lunch i solen, vi måste vara på det här supervädret det bjuds på. Ska sedan signa upp mig på Barre här i huset och ikväll vankas det middag med vänner och så ska några kompisar från Sverige som här här på Fashion Week mötas upp då Catch som är min favoritrestaurang firar 5 år så både Rick Ross & Fetty Wap ska uppträda. Ska bli riktigt kul!

IMG_0485IMG_0505 IMG_0530IMG_0544 IMG_0529 IMG_0539

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!