Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOCKHOLM – NEW YORK

Igår klev vi på flyget vid lunch, vi sov ett par timmar, kikade film, åt och pratade. Jag tycker det är SÅ smidigt att flyga till NY!

Vi landade här vid 15 i ett varmt Newark och blev hämtade på flygplatsen, åkte direkt till arenan för att hämta bilen vi ska ha i år och sedan åkte vi till vår nya lägenhet och bar upp alla väskor. Åkte sedan till en kompis lägenhet och hämtade alla vår saker vi förvarat där över sommaren, det blev tre sjukt svettiga vändor. Hjälp så varmt det är här nu men nu har vi hämtat alla våra saker vi hade lämnat kvar och igår kväll packade vi upp alla lådor med köksprylar, handdukar, sängkläder (INTE våra kläder ännu) och så efter det plockade vi upp Matilda som kom med tåget från Philadelphia så gick vi och åt middag här i området. Tog oss en varsin välförtjänt flyttöl och åt lite mexikanskt.

Somnade sedan sött i vår nya lägenhet och nya säng. Kändes mycket bra! Vaknade faktiskt inte som jag brukar på grund av jetlag klockan 05.00 utan vaknade först vid 6 men somnade om till strax efter 8 så nu sitter vi på ett mexikanskt frukostställe i byggnaden och äter. Jag har tagit itu med massa mail så nu är vi redo för dagen!

Puss på er!

framme15
framme13 framme10 framme11 framme1 framme2 framme4 framme9 framme5 framme6 framme7 poolframme

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!