Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND, DRINKS, BRUNCH, DINNER AND FAMILY

I fredags efter möten och allt jobb mötte jag upp familjen. Vi gick till Dramaten-terassen och njöt av fina Stockholm. Tog sedan en vända förbi AW på Strandvägen 1 och slutade med en pang-middag på Supper. Om ni inte provat Supper borde ni göra det, hela restaurangen är grym, stämningen, miljön, maten och servicen.

I lördags morse åkte jag och J till ett av våra favorit brunchställen i Stockholm, Le Petite France, dom har i alla fall överlägset bäst croissanter. Vi satt där och myste länge, vi är riktiga brunch-älskare och provar gärna nya brunchställen så har ni tips i Stockholm eller kanske NY, hit me!

I lördags kväll hade jag och Simone bokat middag ihop, bara vi två. Började med en drink hos en vän med min syster innan vi körde en sen middag på Teatergrillen, pratade om livet och dansade oss sedan genom natten. Stockholm är ju underbart och det var sista kvällen för mig i Sverige på en lång tid så det var roligt!

I söndags var vi bjudna på brunch hos J’s ena bror, brunch igen, vilken lyx! Det var hur gott som helst så vi var där i ett par timmar och åt, pratade och gosade med småkillarna. Åkte sedan förbi och fikade med vänner som jag ville säga hejdå till sedan somnade jag, J och min syster i soffan på kvällen med en varsin påse från McDonalds.

En riktigt härlig sista helg i Sverige <3

supper4supper3 supper supper1lepeitte6lepetite1lepetiteteatergrillen7teatergrillen5teatergrillen8teatergrillen1teatergrillen3brunchbrunch1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!