Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEETING WITH GARMENTOR

I fredags hade jag möte med kära Victoria från Garmentor som jag jobbar tätt med. Hon är agent till en fabrik i Turkiet så vi pratar på whatsapp och mail varenda dag.

I dom flesta fallen när jag skapar kläder tar vi allt på mail men detta var andra gången vi satte oss ihop och bara brainstormade i flera timmar. Jag delade med mig av vad för plagg jag vill ta in och så dividerade vi fram och tillbaka kring material, snitt och tyger. Så himla roligt. Precis som roliga timmen när man var liten i skolan!

Vi fick i alla fall ihop en massa härliga plagg som kommer att komma in snart och jag fick även prova samples på plagg jag velat att fabriken ska ta fram, det är som julafton att få känna och prova samples på plagg man designat.

Jag längtar redan tills detta fina linnet och den här off-shoulder klänningen kommer in.
garmentor44 garmentor garmentoe1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!