BYE SWEDEN!

Efter en hektisk dag med saker att stå i hela dagen så åkte vi hem och stängde våra väskor och åkte till J’s föräldrar för middag och lite mys. Jag ska skriva ut receptet på det vi blev bjudna på ikväll, det var så gott! Vi sover kvar här i natt för att vi inte vill stöka ner hemma någonting. I morgon vid 8.30 ska vi åka till Arlanda, det ska bli så skönt att checka in och sedan slå sig ner där och försöka känna lugnet. Inse att vi klarat det och fått allt gjort, lyckats pricka av alla todo’s innan vi åker.

Vi åker 12.00 från Stockholm och landar vid 14.30 Amerikansk tid, vi blir upphämtade direkt för att sedan åka och hämta bilen vi ska hyra och sedan ska vi direkt till lägenheten vi ska hyra som då ska vara möblerad. Vi valde möbler här om dagen. Sådan lycka och lyx att ha det klart när vi kommer fram och slippa bo på hotell. Jag har en barndomsvän som kommer till oss i morgon, det ska bli riktigt kul.

Nu behöver vi gå och lägga oss. Hektiska dagar men det har gått bra så nu kommer vi sova gott innan avfärd. Sista natten i Sverige på många månader nu. Puss på er!

Skriver när vi är framme!! <3 Tack för att ni tittar in här.

scandic scandic2 scanidc1 scandicii scandic4 scandic3 scandiiic

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, hoppas resan går jättebra och att ni får det underbart i NY igen! 🙂
    Hur gör ni med er lägenhet i Stockholm? Har ni hyrt den i andra hand eller är den eran, men ni hyr ut den nu när ni bor i NY? 🙂
    Kramar!!

    Johanna 2016-09-07 09:23:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!