Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FASHION WEEK & CAVA

Alltså, åh vilken dag vi hade i onsdags!! Vi sprang på visningar hela dagen. Jag kickade igång dagen med frukost med min syster hemma hos oss. Vi åt äggröra, drack kaffe och sminkde oss. Sådär mysigt som tjejer har det! <3

Efter åkte vi in till Berns för att se Daisy Grace visning, jag hade höga förväntningar i och med att jag hört från alla möjliga håll och kanter att den skulle vara påkostad och cool. Min syster jobbar just på Perfect Day, som drivs av grundarna till Daisy Grace. Kön in till visningen var enorm, har aldrig sett något liknande på Modeveckan under alla år så det var fullspäckat inne på Berns. Visningen hörre ni var det coolaste jag sett på Modeveckan. Wow! Jag både skrattade, klappade händerna och grät i slutet när Amanda och Hannah kom in och fick stående ovationer.

Jag och min syster kände direkt att vi fick sådan energi av visningen så gick vi direkt till systemet och köpte på oss en cava från Anna de Codorniu och gick till en kompis kontor och skålade samt piffade oss lite inför nästa visning i kontorets sminkrum. Så mysigt! Cava är ju livet och denna får högsta betyg så vi skålade vi för en grym dag!! Ni kan läsa mer om den här supergoda cavan HÄR.

Jag väljer precis ALLTID cava när jag sitter och ska ta något glas så jag har hittat mina favoriter och denna är defintivt en ny. Endast 99:- på systemet med vilket är ett pangpris! Prova det i helgen vettja ihop med skaldjur, passar perfekt.

annaaa bubbel bubbel1

Alkohol är beroendeframkallande.

I samarbete med Anna de Codorniu

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Drömmig eftermiddag, vad bra pris på en lite lyxigare cava! måste prova:)

    Anna Karin 2016-09-02 16:14:59
    Svara
  • Men vad härligt att gå på modevisningar och sen dricka bubbel och fixa sig! Jag ska prova cavan i helgen:)

    Lovisa 2016-09-02 13:52:50
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!