FASHION WEEK

Började dagen med en pangfrukost på Nybrogatan 38. Jag åt äggröra med tryffel och en macka med philadelphia, avokado och kalkon. Så ljuvlig frukost! Danjiela åt kvarg med frukt och bär och en croissant med nutella, ni hör ju? Vi satt och pratade i flera timmar, så mysigt!!

Efter det var jag på ett möte innan jag träffade en annan kompis på Ljunggrens för en sushilunch och lite catch up. Smet sedan på Busnels visning, riktigt fin. Tyckte jättemycket om lokalen dom var i, Auktionsverket på Nybrogatan, väldigt fint.

Nu har jag förberett för loppisen på onsdag i Gallerian, satt prislappar och sånt. Allt kommer vara så sjukt billigt så ni måste komma förbi och shoppa lite eller säga hej! Ingeting kommer säljas för mer än 200 :-

Nu ska vi kika på Idol och sedan är det dags för mig att sova, jag ska till Eskilstuna i morgon för möte med min revisor, jag måste liksom bocka av precis allt nu, jag kan inte skjuta upp någonting nu när vi åker om en vecka så dess värre missar jag FW i morgon och alla härliga visningar men jag är tillbaka på onsdag så jag ska göra något viktigare, nämligen umgås med familjen där hemma och på kvällen ska J träna med Linden, Eskilstunas hockeylag så jag ska dit och kika lite <3

----- ---- --- - --

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!