Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAKE UP SATURDAY

Igår bjöd jag och J över min syster Linn på frukost innan hon skulle och jobba. Efter frukosten frågade jag precis som när vi var små och jag fick sminka henne, jag tycker det är så kul. När jag var yngre vet jag inte hur många gånger min syster och min kusin Lisa fick checka in på ‘Sannes Spa’ där jag la ansiktsmasker och gurkor på ögonen och allt vad det var. Om jag inte koreograferade en dans åt dom som jag ville att dom skulle uppträda för släkten med så sminkade jag och piffade dom.

Nu i morse gick vi tillbaka till gamla rutiner och jag bad om att få fixa i ordning min syster. Visst blev det fint?

Här är produkterna jag använde;
Foundation från ID Bare Minerals som heter BareSkin Pure Brightening i färgen ‘Bare Linen’ Concealer från Nars i färgen ‘Medium 1 custard’ Mineralpuder från Une i färgen M05, Solpuder från Sephora i färgen ‘3 Rio De Janerio’ Ögonbrynsskugga från Milani ‘Brow fix’ Mascara från L’oreal Telescopic, Skugga i ögonkanten samma som brynskuggan, Solpuder från blabla, Lipsyl från Nivea i färgen Pearl Shine.

Min systers blogg hittar ni HÄR.

 

14151770_10155095069988906_1951649086_o 14113950_10155095069983906_1718539699_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad fint!! Vart är den ursnygga jackan ifrån?? =)

    Sara 2016-08-29 10:14:48
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand