Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRYING SOMETHING NEW – HUAWEI

Då var det dags att prova något nytt, denna gången? Huaweis nya telefon Honor 8, en smartphone med en elegant design med 15 lager av slipat glashantverk, se bara hur snygg baksidan är? Så flashig! Telefonen har en 12 mp kamera, vilket är absolut viktigast för mig som fotar hela tiden. Det näst viktigaste för mig är batteritiden, jag sitter ju så mycket med den då jag jobbar och håller på så att jag är glad över att endast 10 minuters laddning räcker till 2 timmars telefonsamtal (viktigt om man ska ha telefonmöte) eller sex timmar i spotify.

Så i och med att jag tar så mycket bilder, allvarligt talat, hur bra är kameran? Jag hade på riktigt här om dagen med mig min Iphone men fotade bara med denna telefonen så nu ska jag bara få över alla kontakter och försöka vänja mig lite vid en ny telefon, jag är ju så van vid iphone så måste bara sitta och känna på den ikväll så att jag sedan bara kan använda denna så jag kommer åt dom där magiska bilderna.

Ni hittar telefonen HÄR och den gör världspremiär i morgon (fredag 26/8) Så spännande och jag är peppad på att prova något nytt! Den kommer i saphire blue, pearl white och midnight black.

Här ser ni min i Saphire Blue, hur fin?!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Och här är några bilder jag knäppte med den.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I samarbete med Huawei.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand