GOING BACK, LESS THAN 2 WEEKS

Det är galet hur fort tiden går. Igår var det 2 veckor kvar tills planet lyfter mot Staterna igen för ännu ett år.. och nästa år när vi kommer hem, då gifter vi oss!! Förstå så galet. Och så kul!!

Det börjar ju verkligen dra ihop sig och man måste planera in dejter med alla nära och kära för att få ihop allt. Först ut ikväll, jag missar dess värre Shararehs födelsedagsfest men jag ska försöka fira henne lite snart ändå. Mina föräldrar har bjudit över J’s föräldrar så i eftermiddag ska vi åka till Eskilstuna för häng och grillmys. Hoppas vädret håller i sig, det är ju varmt.

Ja och sedan nu är det bara pussla ihop en massa häng med mina kära vänner och familj. Nästa vecka börjar vi nog smått att fixa med lägenheten, J kommer ju som vanligt hyra ut den men dom grejerna vi inte vill ha i lägenheten måste packas ner och sedan måste vi ju packa ihop alla våra saker innan avfärd, det går nog ganska fort ändå.

När vi landar i New Jersey den 7e September kommer vi mötas av högsommar, så härligt. J börjar inte träna med laget förrän den 22a September så vi har lite tid att fördriva, jag vill typ hyra ett hus vid någon strand i Jersey eller någonstans och upptäcka lite någon helg! Vi ska bo på hotell när vi kommer fram om vi inte hunnit signa en lägenhet innan dess, vi letar för fullt just nu. Så spännande! Jag börjar bli laddad, alltid roligt med nya äventyr <3 Hade ni varit stressade om ni skulle flytta iväg till Usa om 2 veckor i ca 8 månader? Jag börjar bli van med allt detta som stavas flytt så jag är nästan mer van vid att flytta än att ha lugn och ro och vara på samma plats..

Det här var när vi landade förra året, nu kommer inte Adam vara kvar.. Så tråkigt, vi kommer sakna honom. Det var den enda andra svensken i Devils och J’s partner in crime senaste 6 åren. Trist! Hockey life…

Puss på er! <3

landed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne, Vad roligt att ni ska till USA igen, jag önskar er allt gott!

    Jag är intresserad av att hyra J´s lägenhet under perioden ni är borta och önskar verkligen hyra den då det ligger när mitt jobb och familj! Jag jobbar på BE.CORE och misstänker att vi sets! Skulle väldigt gärna hyra då jag snart blir utan bostad!

    Ha en fortsatt fin dag och lycka till!

    Fredrika Nilsson 2016-08-25 12:38:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!