Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEALTHY LASAGNA

Igår lagade jag lasagne på Zucchini istället för pastaplattor och både J och min syster hyllade den. Det blev faktiskt riktigt smarrigt! Till det serverade jag en sallad på bladspenat, två avokado, gurka och körsbärstomat. Toppar alltid sallad med olivolja, citron och flingsalt.

Vill ni också prova? HÄR har ni receptet. Jag adderade dock någon vitlöksklyfta och pressade i medan köttfärsåsen stod och drog sig i tio minuter, man får smaka av så att den blir smakrik. En annan grej jag skippade, det var att köra zucchini som sista lagret, för mig räckte inte den så jag körde första lagret zucchini, sedan köttfärs sedan zucchini och sedan avslutade jag med köttfärs och körde på grädde och mozarella på det. I receptet ska man avsluta med zucchini men det smakade riktigt bra så som jag gjorde. Try it!!

14113956_10155085341338906_1038056175_o14114081_10155085341373906_2025925574_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanne! Vart kommer de underbara underläggen med bladen ifrån? Så himla fina! Tack för en mysig och bra blogg:)

  Lisa 2016-08-25 10:47:39
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Heej! William Morris & Co heter märket, jag köpte mina på systerlycklig.se 🙂 Tack så mycket!! kram!

   Sanne Alexandra 2016-08-25 11:58:55
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand