Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEALTHY LASAGNA

Igår lagade jag lasagne på Zucchini istället för pastaplattor och både J och min syster hyllade den. Det blev faktiskt riktigt smarrigt! Till det serverade jag en sallad på bladspenat, två avokado, gurka och körsbärstomat. Toppar alltid sallad med olivolja, citron och flingsalt.

Vill ni också prova? HÄR har ni receptet. Jag adderade dock någon vitlöksklyfta och pressade i medan köttfärsåsen stod och drog sig i tio minuter, man får smaka av så att den blir smakrik. En annan grej jag skippade, det var att köra zucchini som sista lagret, för mig räckte inte den så jag körde första lagret zucchini, sedan köttfärs sedan zucchini och sedan avslutade jag med köttfärs och körde på grädde och mozarella på det. I receptet ska man avsluta med zucchini men det smakade riktigt bra så som jag gjorde. Try it!!

14113956_10155085341338906_1038056175_o14114081_10155085341373906_2025925574_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Sanne! Vart kommer de underbara underläggen med bladen ifrån? Så himla fina! Tack för en mysig och bra blogg:)

  Lisa 2016-08-25 10:47:39
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Heej! William Morris & Co heter märket, jag köpte mina på systerlycklig.se 🙂 Tack så mycket!! kram!

   Sanne Alexandra 2016-08-25 11:58:55
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand