Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SA-SHOP QUESTIONS & ANSWERS

Maria
Hejsan! Måste först bara säga att jag verkligen gillar din stil och detta är ingen negativ kommentar på något sätt utan hade bara lite funderingar kring dina kläder.
Vad har du för målgrupp gällande din kläder? jag är en modemedveten student på 22 år som verkligen älskar dina kläder, men känner att 600 kr för en blus kan vara rätt dyrt men tanke på att man kan få samma kvalitet på H&M billigare. Tycker du själv att kvaliteten på dina kläder speglar det pris du säljer dem för?. Ett sista tillägg, gillar verkligen alla dina kläder, och skulle köpa dem alla på en gång om pengarna räckte haha, man har lärt sig efter några år som student att man måste prioritera…Ha en bra dag!

Hej Maria!
Åh tack, vad roligt. Det glädjer mig! Jag har en målgrupp mellan 15-35 så ganska bred. Jag förstår att du tycker att det känns ganska dyrt för en blus, särskilt om du studerar och jämför mig med H&M. Exemplet du tog, tänker du på mina ‘Breasted blazers’? Det är dom ”toppar” jag har som kostar 699:- annars ligger ju mina andra toppar på mellan 399-499:- Anledningen varför mina ‘Breasted blazers’ kostar mer är ju för att det är finare material, mer detaljer och dyrare att göra, det kan också ha att göra med att dom är dyrare att frakta pga vikten på plagget. Jag, precis som alla andra har ju en marginal på mina plagg jag köper in men eftersom jag inte är H&M som kan ta in 10 000 pieces av en style så får jag ju inte ner priserna som dom. H&M är ju en sådan modejätte och har egna fabriker och hundra tusentals anställda så jag kan inte jämföra mig eller mina priser med en sådan känd budgetkedja.

Jag tycker själv att kvaliteten definitivt speglar priset. Jag sätter alltid priser utifrån hur bra plagget är, så som mina t-shirts som kostar 399:- det är ju logiskt att dom kostar 399:- som är i bomull och inga speciella detaljer då i jämförelse med att min ‘Breasted blazer’ är i polyester, med inbyggda axelvaddar, knappar och är en mycket mer detaljerat plagg som även funkar att använda som både topp och jacka så tycker jag den är värd varenda krona, jag tycker den skulle vara värd att kosta mer till och med =)

Mina priser ligger mellan 399:- upp till just nu 1099:- (som är en ullkappa) så jag tycker min prisklass är väldigt bra och generös dock så är det ju mitt märke och jag jobbar hårt med varje plagg, väljer noggrant ut material, känner/klämmer, gör ändringar och skulle aldrig godkänna ett plagg jag inte tycker är 100 % och det är då jag sätter priserna.

Jag är ju ett litet märke med vad jag tycker är enkla, feminina och chica plagg och jag går inte att jämföra med varken dom exklusiva kedjorna eller budget-kedjorna, mitt märke är något helt eget och jag bygger varumärke hela tiden och tror att resan med SanneAlexandra kommer bli grym. Jag tror affärsidén håller och jag tror dom som shoppar uppskattar plaggen och kvalitén! Kram och tack för en bra kommentar!! =)

breasted blazer2
janni-deler-strawberry-redJ1170122breastedblaze3

Leja
Håller med tidigare talare lite grann faktiskt angående priserna. Tror du skulle sälja mer om du sänkte priserna för många av plaggen är riktigt fina men man känner liksom att det tar emot med priset. Sen det du skriver att folk inte förstår hur fina kläderna är kan ju vara så att alla inte har samma smak som du? =) Kram

Hej Leja!
Ja, jag förstår att det vore roligare att shoppa om det var billigare (vem tycker inte det haha?) men jag sätter dom bästa priserna jag kan för varje plagg. Jag tycker inte att något plagg förtjänar att kosta mindre än vad det gör och framförallt tycker jag inte att jag har dyra priser, jag har just nu på  min shop en prisklass från 399:- upp till 1099:- vilket känns som en bra prisklass för mig. Det är varken för billigt eller för dyrt utan jag tycker att prisklassen passar min målgrupp.

När jag skriver att folk inte förstår hur fina kläderna är så menar jag ju såklart inte att alla tycker samma, självklart har vi olika smak, vilket är så kul! Det jag menar är att ibland kommer inte vissa plagg fram på bild så när jag själv bär dom är det många som kommer fram och berömmer och undrar var det kommer från och när jag då förklarar att det ligger på sajten har många missat det. Vissa plagg blir mycket bättre live och i rörelse än på bild. Hoppas du förstår =) kram!

Precis som setet nedan, jag har fått SÅ mycket komplimanger för det men har inte sålt så mycket av det och det är många som inte har sett det på sajten ens. Det förtjänar mer uppmärksamhet =)

261a681c2184f01af3444e4316dcd3b2_980x0_c_85_ns_v4 e3af19668dc35f7d583c7fc4dff0d23f_980x0_c_85_ns_v4475b00356767c022a7831392341dfbb7_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Att betala 699:- för dina ”woven pants” var dom bästa pengarna investerade i ett så fint och genomtänkt plagg.
  Det är så hög PPA på dom! Och benen blir milslånga och midjan perfekt!
  Kram

  Camilla Lindberg 2016-08-24 00:41:21
  Svara
 • Men herregud, typiskt svenskar att tycka att allt som är dyrare än H&M är dyrt. Detta är bara okunskap. De pressar priserna otroligt och INGEN är lika billiga som H&M, det är ju konceptet med H&M liksom. Själv är jag förvånad över hur billiga priser du lyckats sätta! Älskar dina kläder och tycker de är värda varenda krona 🙂 Heja heja!

  Sofie 2016-08-23 21:44:45
  Svara
 • Åh jag har en fråga som jag funderat på så länge! Nu kanske det är dags att lufta den 🙂
  Vi gick samtidigt på högstadiet fast inte i samma klass, Jag har följt din blogg i många år sedan du var och dansade i LA och alltid varit fascinerad av ditt fantastiska liv! Du lever det liv man själv kanske kan drömma om lite, även om jag inte för en sekund ångrar min inriktning med plugg och familj här i gamla Eskilstuna 🙂

  Hur som helst! Jag har ju då följt din resa med ditt klädesmärke och du skapar så många fina kläder som jag skulle betala varenda krona för utan att tveka. ( jag köpet ju tex kläder i strl 92 till min dotter för 300-600kr när jag vill ha bra kvalité, och det är ju lite mindre tyg 😉 )
  Men! Problemet är att jag är en L-XL. Tyvär! Målet är ju såklart att minska men samtidigt lever jag i nuet och accepterar det som det är tills jag når mitt mål. Och jag önskar och hoppas varje gång att du ska ta in något som är smickrande när man har lite ”till övers”
  Så min fråga är helt enkelt om du tror att du kommer göra det någon gång? Då lovar jag att jag är en av dina första kunder ??☺️?? 🙂

  Jennie 2016-08-23 20:27:18
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Hej kära du!

   Men vad roligt 🙂 Var roligt att du berättar det!! Nej det klart, jag kan ju undra hur mitt liv skulle se ut om jag gjort andra val, möjligtvis bott i Eskilstuna än idag och haft barn, allt det som man inte valt är ju spännande att fundera över =) Alla gör vi olika val men det viktigaste är att man är glad med sitt eget oavsett var man bestämmer sig för att bo eller vad man väljer att göra

   Sanne Alexandra 2016-08-23 21:42:43
   Svara
 • H&m är ingen budgetkedja??

  marre 2016-08-23 19:31:33
  Svara
 • Hej! Flera frågor;-)
  1. Skinnjackan som du har i inlägget om ”mysbyxorna”. Vart är den ifrån?
  2. När i höst kommer ”din” gröna jacka ut till försäljning?
  3. Är butterflytopen normal i storlek eller ska man gå ner? Är den väldigt kort? Är 175 cm men drar S/36 i storlek.
  4: Är pennkjolen som du har på bilden med butterflytopen din? Den ser högre ut i midjan än på shopens sida.

  emilie 2016-08-23 11:53:16
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!